| |

לביבות גבינה מתוקות

לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות, וגבינתיות במיוחד. וצופים איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!
בהשראת: יוליה רזנבי
ציון 4.55 על ידי 22 דירוגים
לביבות גבינה מתוקות

לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות וגבינתיות במיוחד!

מכינים בקערה אחת ובקלי קלות תוך זמן מינימלי לטעם מקסימלי,

ורק נשאר לצפות איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!

ספר המתכונים של יוליה רזנבי 

לביבות גבינה מתוקות
צילום: יוליה רזנבי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לביבות גבינה מתוקות

לביבות גבינה מתוקות

לביבות גבינה מתוקות ומופלאות יוצאות דקות, וגבינתיות במיוחד. וצופים איך שהילדים מחסלים בלי הפסקה!
ציון 4.55 על ידי 22 דירוגים
לדרג
כמות 20 יחידות
באדיבות: יוליה רזנבי

המצרכים

  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות גדושות קמח תופח
  • 1 כפית מלאה גרידת לימון (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • נערבב כל המוצרים יחד.
  • נחמם מחבת טפלון לחום בינוני עם קצת שמן.
  • נטגן לצבע יפה מכל צד.
  • נהפוך בזהירות (כי זה נוזלי).
  • נפזר אבקת סוכר מעל.

הערות וטיפים

כמות: 15-20 יחידות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לביבות גבינה

בלי נוזלים ? חלב / מים?

בלי, גבינה לבנה וביצים זה הנוזל.

אפשר לאפות במקום לטגן?

לא מומלץ.

חייב קמח תופח?
כן זה מנפח אותם יפים כאלה, או שתשימי קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה.

הבמה כולה שלכם:
לביבות גבינה
צילום: אורנה עדני

"תודה רבה על המתכון יצא מושלם ממש טעים גם לקטנים וגם לגדולים!"

אורנה עדני

לביבות גבינה מתוקות
צילום: יוליה רזנבי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Similar Posts

25 Comments

  1. 5 stars
    וואוווווו
    יצא לי טעים אששששש
    אני אכלתי את הכלללללללללל ברגע
    אני חושבת שצריך להוסיף כף סוכר
    ואני מרחתי אחרי שזה מוכן ריבת חלב
    זה היה טעים בטרוףףף

  2. 5 stars
    לביבות טעימות בטירוף!!!
    קל הכנה לקח לי תוך 10 דקות כולל הבלילה!!
    (עשיתי בלי הלימון)
    אני חושבת שאפשר להוסיף עוד טיפה סוכר
    לא כ"כ הרגישו אותו…
    אני הוספתי יצא טעים רצח!!!
    בתאבון

      1. 5 stars
        הקבוצה חסומה לי
        אבל תדעי ששלחתי את המתכון לכל מי שרק יכלתי
        אין על המתכונים שלך!!!!
        אלופהה

      2. היי,
        שמחים שאת נהנית מהמתכונים!
        מה הכוונה שהקבוצה חסומה, תוכלי לפרט?

  3. היה ממש טעים, הילדים חיסלו וגם אני.
    אחרי שהתקררו ממש היה קצת טעם של ביצה שלי אישית מפריע. אנסה להוסיף תמצית וניל בפעם הבאה

    תודה שמרתי את המתכון!

    1. היי דפי,
      מעולה, שמחים מאוד שנהניתם מהלביבות 🙂
      זה רעיון טוב להוסיף תמצית וניל אם טעם הביצה מפריע לך.
      בהצלחה!

  4. 5 stars
    הגיע הזמן להחליף את הסוכר הרעל הזה בסטיביה.
    ואפשר להוסיף יוגורט חלבון) אני הוספתי ויצא מעולה ממש וגם הכנתי אותם במחבט ללא שמן בכלל על חום נמוך ויצא מושלם ממש

  5. 5 stars
    הכנתי לארוחת בוקר ובמקום מתוקות הוספתי לחלק בצל ירוק ולחלק נוסף זיתים, יצא מעדן, תודה על המתכון קל ומעולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?