Advertisements
פחזניות או לא להיות! הקינוח האולטימטיבי חוזר במתכון משדרג. פחזניות זהובות וטעימות במיוחד שיוצאות גם אווריריות וגם פריכות בטירוף, מוסיפים מילוי קרם וניל מתקתק ומפנק שילטף לכם את הפה בכל ביס. פחזניות יפהפיות ומפנקות שהכי כיף להתמכר אליהן באופן קבוע כל שבוע!

מתכון באדיבות: רותם ואורלי זריני – קרדיט על שיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: פחזניות קלות להכנה וטעימות ברמות

מצרכים 

כוס: חד פעמי חם
מרגרינה 200 גרם
מים
7 ביצים
שתי כוסות קמח
מלח
אבקת סוכר
2 שמנת מתוקה
פודינג וניל
חצי כוס חלב


אופן הכנה 

  • נמיס 200 גרם מרגרינה בסיר עם שתי כוסות מים
  • אחרי המסה מלאה מוסיף קצת מלח ושתי כוסות קמח ונערבב טוב טוב. נניח בצד להתקרר
  • אחרי שמתקרר, נשבור 7 ביצים, בכל פעם 2 ביצים ונערבב טוב טוב עד שהבצק חוזר להיות מאוחד כמו בהתחלה
  • אחרי זה להכניס לשקית זילוף ולזלף בתבנית
  • נאפה על 180 מעלות עד להזהבה
  • להכנת הקרם:  שתי שמנת להקצפה מתוקה, פודינג וניל וחצי כוס חלב
  • ומי שאוהב מתוק, אפשר להוסיף אבקת סוכר
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: להניח להתקרר במקרר?
תשובה: לא במקרר, בחוץ.

שאלה: אפשר להמיר לשמנת צמחית?
תשובה: כן, ולוותר על החלב.

שאלה: מה גודל הביצים?
תשובה: ביצים L.

שאלה: עם מה מערבבים את ביצים בפנים ידני או מיקסר?
תשובה: עם כף עץ או רגילה. 

שאלה: הכל על הגז ?
תשובה: רק המים והמרגרינה עד שהמרגרינה נמסה לגמרי את מכבה את הגז מוסיפה קמח ומלח מערבבת ושנה בצד להתקרר. 

שאלה: קמח רגיל או תופח?
תשובה: קמח רגיל.

עוד מתכונים מבוקשים:

פחזניות קלות להכנה וטעימות

Advertisements

פחזניות קלות להכנה וטעימות

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements