קינוחים

פחזניות קלות להכנה וטעימות ברמות

פחזניות או לא להיות! הקינוח האולטימטיבי חוזר במתכון משדרג. פחזניות זהובות וטעימות במיוחד שיוצאות גם אווריריות וגם פריכות בטירוף, מוסיפים מילוי קרם וניל מתקתק ומפנק שילטף לכם את הפה בכל ביס. פחזניות יפהפיות ומפנקות שהכי כיף להתמכר אליהן באופן קבוע כל שבוע!

מתכון באדיבות: רותם ואורלי זריני – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות קלות להכנה וטעימות ברמות

מצרכים 

כוס: חד פעמי חם

מרגרינה 200 גרם
מים
7 ביצים
שתי כוסות קמח
מלח
אבקת סוכר
2 שמנת מתוקה
פודינג וניל
חצי כוס חלב


אופן הכנה 

  • נמיס 200 גרם מרגרינה בסיר עם שתי כוסות מים
  • אחרי המסה מלאה מוסיף קצת מלח ושתי כוסות קמח ונערבב טוב טוב. נניח בצד להתקרר
  • אחרי שמתקרר, נשבור 7 ביצים, בכל פעם 2 ביצים ונערבב טוב טוב עד שהבצק חוזר להיות מאוחד כמו בהתחלה
  • אחרי זה להכניס לשקית זילוף ולזלף בתבנית
  • נאפה על 180 מעלות עד להזהבה
  • להכנת הקרם:  שתי שמנת להקצפה מתוקה, פודינג וניל וחצי כוס חלב
  • ומי שאוהב מתוק, אפשר להוסיף אבקת סוכר

שאלות ותשובות

שאלה: להניח להתקרר במקרר?
תשובה: לא במקרר, בחוץ.

שאלה: אפשר להמיר לשמנת צמחית?
תשובה: כן, ולוותר על החלב.

שאלה: מה גודל הביצים?
תשובה: ביצים L.

שאלה: עם מה מערבבים את ביצים בפנים ידני או מיקסר?
תשובה: עם כף עץ או רגילה. 

שאלה: הכל על הגז ?
תשובה: רק המים והמרגרינה עד שהמרגרינה נמסה לגמרי את מכבה את הגז מוסיפה קמח ומלח מערבבת ושנה בצד להתקרר. 

שאלה: קמח רגיל או תופח?
תשובה: קמח רגיל.

עוד מתכונים מבוקשים:

פחזניות קלות להכנה וטעימות

פחזניות קלות להכנה וטעימות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker