| |

צ'ורוס מתכון קל עם סוכר וקינמון

קינוח פריך בטירוף עם מראה זהוב מהמם שתמיד מגרה את כולם לאכול עוד ועוד!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
צ'ורוס
הצ'ו‎רוס המפורסם שכולם אוהבים חוזר במתכון יותר קל מתמיד וטעם שישאיר את כל מה שטעם מעולף!
צ'ורוס ספרדי משגע שיוצא פריך, זהוב, ומאורך שמגלגלים בציפוי מתפצפץ של סוכר וקינמון. אם זה נשמע לכם מסובך אז תשמחו לדעת שאתם טועים, כולה 10 דקות ואתם מתקתקים חתיכת קינוח, והכי טוב? תמיד אפשר להקפיא ולטגן ישר מהפריזר תוך דקות.
מתכון קל עם מבחר של טבילות טעימות של שוקולד, ריבת חלב, ואפילו שוקולד לבן, לא תצליחו להתאפק!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

צ'ורוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

צ'ורוס

צ'ורוס מתכון קל עם סוכר וקינמון

קינוח פריך בטירוף עם מראה זהוב מהמם שתמיד מגרה את כולם לאכול עוד ועוד!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס של 240 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה/מחמאה
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • שמן
  • סוכר
  • קינמון

אופן ההכנה

  • בסיר קטן נשים, 1 כוס מים, 100 גרם חמאה/מחמאה, 2 כפות סוכר, קורט מלח. ונביא עד לרתיחה.
  • ברגע שרתח נשפוך 1 כוס קמח, ואז נערבב חצי דקה על האש עם כף עץ עד שכל הבצק נאסף למרקם חלק ונאסף מהדפנות.
  • נעביר לקערת מיקסר ונערבל מעט כדי שהבצק יתקרר מעט.
  • נוסיף 3 ביצים - ביצה אחר ביצה.
  • נשים הכל בשקית עם צנטר כוכב (מומלץ לעשות עם עבה, אפשר יותר קטן כך יצא כמות גדולה יותר)
  • נזליף בשמן הרותח ונחתוך עם סכין או מספריים.
  • ננמיך מעט את החום של האש כדי שיהיה מוכן מבפנים.
  • נוציא על נייר סופג.
  • נכין קערה עם סוכר מעורבב עם קינמון ונגלגל את הצ'ורוס החם בסוכר.
  • אפשר גם למלא אותם בריבת חלב או לטבול בשוקולד מומס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

צ'ורוס


מה חושבים על: צ'ורוס

צ'ורוס
גיל אסידו: "מעולה , את זה אני הכנתי!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: צ'ורוס – חני קונאשוילי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?