קינוחים

צ’ורוס מתכון קל עם סוכר וקינמון

הצ’ורוס המפורסם שכולם אוהבים חוזר יותר קל מתמיד! צ’ורוס ספרדי משגע שיוצא פריך, זהוב, ומאורך שמגלגלים בציפוי מתפצפץ של סוכר וקינמון. אם זה נשמע לכם מסובך אז תשמחו לדעת שאתם טועים, כולה 10 דקות ואתם מתוקתקים. מתכון קל עם מבחר של טבילות טעימות של שוקולד, ריבת חלב, ואפילו שוקולד לבן, לא תצליחו להתאפק!

 

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: צ’ורוס מתכון קל עם סוכר וקינמון

מצרכים 

כוס: כוס של 240 מ”ל

1 כוס מים
100 גרם חמאה/מחמאה
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 כוס קמח
3 ביצים
שמן
סוכר
קינמון

אופן הכנה 

  • בסיר קטן נשים, 1 כוס מים, 100 גרם חמאה/מחמאה, 2 כפות סוכר, קורט מלח. ונביא עד לרתיחה.
  • ברגע שרתח נשפוך 1 כוס קמח, ואז נערבב חצי דקה על האש עם כף עץ עד שכל הבצק נאסף למרקם חלק ונאסף מהדפנות.
  • נעביר לקערת מיקסר ונערבל מעט כדי שהבצק יתקרר מעט.
  • נוסיף 3 ביצים – ביצה אחר ביצה.
  • נשים הכל בשקית עם צנטר כוכב (מומלץ לעשות עם עבה, אפשר יותר קטן כך יצא כמות גדולה יותר)
  • נזליף בשמן הרותח ונחתוך עם סכין או מספריים.
  • ננמיך מעט את החום של האש כדי שיהיה מוכן מבפנים.
  • נוציא על נייר סופג.
  • נכין קערה עם סוכר מעורבב עם קינמון ונגלגל את הצ’ורוס החם בסוכר.
  • אפשר גם למלא אותם בריבת חלב או לטבול בשוקולד מומס.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

צ'ורוס מתכון קל עם סוכר וקינמון 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker