|
 אם גם אתם מחפשים להשקיע במתכון לשבת זו אבל לא באמת לעבוד קשה, אז המתכון הזה בול בשבילכם. כדורי פררו רושה המפורסים והקסומים בהכנה ביתית קלילה, מכינים משאריות מתערובת בראווניז עם הפתעה חביבה של אגוזי לוז בתוך הכדורים, ומצפים בשוקולד עשיר בשילוב אגוזים קצוצים. וככה עושה רושם בלי יימחה, אז למה אתם מחכים?

פררו רושה מתכון
מתכון באדיבות: ספיר זהבי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: פררו רושה מתכון ביתי פשוט וטעים

מצרכים 

לכדורים
2 כוסות שאריות וקצוות בראוניז 
כף גדושה ממרח נוגט
2 כפות שמנת מתוקה
אגוזי לוז שלמים קלויים, להחביא במרכז כל כדור 

לציפוי
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
מומסים ומעורבבים עם כף שמן
1 כוס "ברס" (אגוזים מקורמלים קצוצים) או אגוזים רגילים קצוצים

אופן הכנה 

  • נטחן בראוניז, נוגט ושמנת מתוקה במעבד מזון לתערובת "בוץ" שנוח לגלגל בידיים (אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה אם הבראוניז הם ממש יבשים).
  • נגלגל לכדורים (אפשר להחביא הפתעה של אגוז לוז במרכז כל כדור).
  • נערבב את השוקולד המומס עם האגוזים הקצוצים, ונטבול כל כדור פנימה לציפוי.
  • שומרים במקרר

שאלות ותשובות

שאלה: מאיפה מביאים בראוניז?
תשובה: אפשר לקנות זה של עלית, או אפשר להכין בעצמכם. יש כמה מתכונים קלילים באתר בלחיצה כאן.

עוד מתכונים מבוקשים:

פררו רושה מתכון ביתי פשוט וטעים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *