תפוחי אדמה בתנור עם עשבי תיבול

צודק מי שאומר שתפוחי אדמה בתנור תמיד טעימים, והיום באנו להוכיח את זה שיש טעים…

צודק מי שאומר שתפוחי אדמה בתנור תמיד טעימים, והיום באנו להוכיח את זה שיש טעים יותר מטעים! קבלו מתכון תפוחי אדמה בתנור, גם רכים מבפנים גם קראנצ'יים ופריכים מבחוץ, עם הקצוות השרופים המשגעים שכולם אוהבים. משלבים עם פטרוזיליה טריה ותבלינים לקבלת תפוחי אדמה מענגים במתכון קל וקליל שכולם יכולים להכין. שילוב טעמים נהדר בעבודה מינימלית, מומלץ בחום!

מתכון באדיבות: אילנית כרבי – קרדיט על שיתוף המתכון.
[adinserter block="2"]

מתכון: תפוחי אדמה בתנור עם עשבי תיבול וסילאן

מצרכים 

תפוחי אדמה
מלח , פלפל שחור גרוס
שמן זית
כורכום
כף מרק עוף
פטרוזיליה טריה
סילאן 

[adinserter block="3"]

אופן הכנה 

  • נשלוק חצאי תפוחי אדמה במים רותחים עד להתרככות ונסנן.
  • בתבנית מרופדת נניח את התפוחי אדמה ונפזר מלח
  • ניקח קערה ונשים: שמן זית, כורכום, כף מרק עוף, פטרוזיליה טריה
  • נוסיף כ-כוס מים רותחים
  • נפזר מעל הכל סילאן בזיגוג , ופלפל שחור גרוס
  • נכניס לתנור ללא מכסה על 150 מעלות עד שהכל מוכן ושזוף

[adinserter block="2"]
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *