Advertisements
|
מקרון: עוגיה מהחלומות שכולם אוהבים, בגרסת מיני חמודה, אם גם הפה שלכם כבר מזיל ריר אז הגיע הזמן להכין. מיני קורנפלקס מיני מקרונים קטנטנים שמכינים במתכון מפורט וברור עם תוצאה שתמיד מוצלחת וטעימה, וכך גם אתם תוכלו להצטרף ולנסות את הטרנד הכי חם ברשת! רק לזכור להחביא מהילדים שלא יחסלו בשניות.

מתכון באדיבות: אבייה מג'הז  – קרדיט על שיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: מקרון מיני בסגנון קורנפלקס עם גנאש שוקולד לבן

מצרכים 

110 גרם אבקת שקדים
110 גרם אבקת סוכר
110 גרם סוכר לבן
70 גרם מים
80 גרם חלבון ביצה


אופן הכנה 

  • נטחן אבקת שקדים ואבקת סוכר במג'ימיקס ונסנן לקערה, נוסיף 40 גרם חלבון ונערבב טוב (המסה קשה וזה בסדר). 
  • נשים בקערת מיקסר את ה-40 גרם חלבון הנותרים, נשים בקלחת סוכר ומים ונשים על אש בינונית (עם מדחום), תוך כדי נפעיל את המיקסר על מהירות בינונית/גבוהה וברגע שהסירופ סוכר (בקלחת) מגיע ל-117 מעלות, ונכבה את האש ונזלף לאט לתוך הקערת המיקסר בזהירות תוך כדי הקצפה
  • נמשיך להקציף עד שהקצף מתקרר, ונוסיף את הקצף ב-3 פעמים למסה של האבקת שקדים, נוסיף מעט צבע מאכל שאוהבים ונערבב בתנועות קיפול רק עד שהכל נטמע, לא יותר מידיי! 
  • נעשה בדיקה אם המסה מוכנה – ניקח מהמסה במרית ונשפוך על המסה בקערה, אם אחרי כמה שניות המסה מתחברת ולא נשאר סימן, היא מוכנה! אם לא התחבר נקפל עוד קצת.
  • נזלף בתבנית עם סיליקון או נייר אפייה, לדפוק מספר פעמים את התבנית על השיש כדי שהבועות יצאו (אם יש עוד בועות מפוצצים בזהירות עם קיסם), ונניח לייבוש (עד שהחלק העליון של המקרון יבש למגע). 
  • אופים בתנור שחומם מראש על 150 למשך 10-12 דק' מצננים לחלוטין.
  • נמלא במה שאוהבים

מקרון מיני

Advertisements

Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: אבקת שקדים הכוונה לשקדים טחונים ? ומה הכוונה לסנן ?
תשובה: כן אבל טחונים ממש דק כמו קמח, לסנן אחרי טחינה במסננת.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 
 
מקרון מיני
 
מקרון מיני

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements