גלידת הפיסטוק תמיד מדגימה את האיזון המושלם בין גלידה מתוקה וטעם אגוזי מעודן. קבלו גלידת פיסטוק ביתית מושלמת שמכינים רק מ-3 מצרכים בלבד, בלי מכונה ובלי חומרים מיוחדים וכל הכאב ראש הנלווה עם ההכנה. קינוח שמתאים במיוחד למזג האוויר הים תיכוני שלנו, אי אפשר לוותר עליו!
מתכון באדיבות: שרה יוסף – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: גלידה ביתית פיסטוק מ-3 מצרכים
מצרכים
2 שמנת מתוקה
1 חלב מרוכז
1 וחצי כוסות פיסטוק קלוי מעט
אופן הכנה
- נקציף שמנת מתוקה לקבלת קצפת לא קשה. נוסיף את החלב המרוכז ונקציף עוד קצת.
- נטחן את הפיסטוק חצי כוס לטחון גב לקישוט
- כוס פיסטוק נטחן דק דק כמה דקות ונוסיף רבע כפית שמן, נקפל לתוך הגלידה ונשים בתבנית (אפשר גם פיירקס)
- נפזר מעל פיסטוק ונכניס למקפיא לפחות 12 שעות
שאלות ותשובות
שאלה: מה אפשר במקום חלב מרוכז?
תשובה: נראה לי קרם קוקוס.
שאלה: אפשר במקום פיסטוק לשים מחית של פרי ?
תשובה: אפשר.
שאלה: חלב מרוכז מבושל?כוס או פחית?
תשובה: פחית. לא מבושל ישר מפחית שימורים יש בכל סופר.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- שרה יוסף: “מהמם”
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: גלידה ביתית ללא מכונה במיליון טעמים!
- מתכון: גלידה לוטוס ב 5 דקות בלבד!
- מתכון: גלידה אוראו ביתית עם סרטון הכנה!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!