בשרארוחות צהרייםמאפים ולחמים

בצק ממולא בשר (מופחת שמן)

רולדת בשר זו היא תמיד מנה ראשונה מושלמת שהכי כיף תמיד להתחיל איתו ולזרום לשאר הארוחה בתיאבון גדול. מאפה בצק ממולא בשר חם ופריך מבצק ספידי מופחת שמן שמכינים בלי הרבה מרכיבים, והתוצאה מושלמת! ממלאים בבשר טחון עסיסי, אופים ומקבלים מעדן שקוצר המון שבחים ומחמאות מכל מי שיטעם. 

מתכון באדיבות: אילנה לוי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: בצק ממולא בשר (מופחת שמן)

מצרכים 

לבצק
4 כוסות קמח
1/2 כוס ועוד 2 כפות שמן
1 כוס מים רותחים
1 כפית מלח

למילוי
3 בצלים
1 ק”ג בשר טחון
פטרוזיליה
מלח, פפריקה, פלפל

אופן הכנה 

  • להכנת הבצק: נלוש את הבצק, אם הוא יבש אז נוסיף עוד מעט מים רותחים עד שיהיה רך וגמיש. לתת לבצק לנוח חצי שעה מכוסה בניילון.
  • למילוי: נטגן 3 בצלים ונוסיף 1 ק”ג בשר טחון ופטרוזיליה קצוצה לאדות עד שיגמרו הנוזלים. נתבל במלח, פלפל, ופפריקה. ואז נקרר.
  • את הבצק נחלק ל 6 כדורים. נפתח לעלה דק, נמלא בבשר ונגלגל לרולדה. 
  • נמרח ביצה ונפזר שומשום. ואז נאפה ב-200 מעלות עד שיזהיבו

שאלות ותשובות

שאלה: קמח תופח?
תשובה: לא. קמח לבן רגיל. 

שאלה: אין בזה שמרים?
תשובה: לא, אין.

שאלה: את לשה ביד או במיקסר?
תשובה: אני לשה במיקסר 7 8 דקות. 

שאלה: אפשר להקפיא לפני האפייה
תשובה: לא ניסיתי. לפי דעתי עדיף להקפיא לאחר האפייה. 

שאלה: מה זמן בערך אפית?
תשובה: 30 דקות.

שאלה: יש רעיון למילוי חלבי?
תשובה: כן בהחלט. כשאני מכינה מילוי חלבי אני עושה תערובת של גבינות מגורדות מפיראוס מעט פטה, גבינה בולגרית. להוסיף להם ביצה טרופה לאיחוד. אפשר גם מעט גבינה צהובה.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

בצק ממולא בשר

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker