| |

סושי שוקולד עם קוקוס

רולדה של שוקולד מופלאת ומתוקה שממולאת בשוקולד לבן עשיר בשילוב קוקוס רך.
בהשראת: שירי מלכה
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
סושי שוקולד מהיר עם קוקוס

נוסחת קסם של קוקוס ושוקולד במתכון כל כך פשוט מראה כל כך מתוחכם שידהים אתכם.

סושי שוקולד – רולדה של שוקולד מופלאה ומתוקה שממולאת בשוקולד לבן עשיר בשילוב קוקוס רך,

לבסוף מוסיפים נגיעות של קוקוס משדרג לקבלת קינוח קסום שיגרוף מחמאות ימין ושמאל.

סושי שוקולד מהיר עם קוקוס
צילום: שירי מלכה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סושי שוקולד מהיר עם קוקוס

סושי שוקולד עם קוקוס

רולדה של שוקולד מופלאת ומתוקה שממולאת בשוקולד לבן עשיר בשילוב קוקוס רך.
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירי מלכה

ציוד

תבנית קטנה

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • ¾ מיכל שמנת מתוקה (200 גרם )

למלית:

  • 1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם )
  • שמנת מתוקה (200 גרם )
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • ¾ כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון/ או מה שאוהבים

לגרסה פרווהטבעונית:

  • קצפת צמחית (במקום שמנת מתוקה)
  • ומטבעות שוקולד לבן או פיצפוצי שוקולד לבן פרווה (במקום השוקולד החלבי)

אופן ההכנה

להכנת הגנאש:

  • נרתיח 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה.
  • נרפד תבנית חד פעמית קטנה ונמרח שכבה דקה ואחידה.

להכנת המלית:

  • נמיס את השוקולד הלבן עם 50 גרם קצפת ונכניס לקירור במקרר לחצי שעה.
  • נקציף 150 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל.
  • נוסיף את תערובת השוקולד המומס.
  • נוסיף ¾ כוס קוקוס קוקוס ונערבב היטב.
  • נכניס את המלית לשקית זילוף.
  • ניצור פתח רחב ונזלף על תבנית קטנה 2 שורות מהתערובת על נייר אפיה ונכניס לשעה בהקפאה.
  • נוציא מההקפאה ונשים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול.
  • את הרול מגלגלים באיזה ציפוי שבא לכם קוקוס / פתי בר.

הערות וטיפים

  • אפשר להכין פרווה ולכן משתמשים בקצפת צמחית ומטבעות שוקולד לבן או פיצפוצי שוקולד לבן פרווה.
  • מי שרוצה יכול להמיס שוקולד ולזלף מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סושי שוקולד מהיר עם קוקוס
צילום: שירי מלכה

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: סושי שוקולד מתכון מאת: Shiri Malka, שיתוף מתכון Eva Mor

Similar Posts

8 Comments

    1. היי רחלי, נשמח להפנות את תשובת לבך למתכון חדש ומסודר יותר לסושי שוקולד בלחיצה כאן. בתיאבון!

    1. היי רות, אם יש לך ספציפית נשמח תמיד לעזור, ואת מוזמנת לבדוק מתכוני סושי שוקולד מנצחים נוספים שיש לנו באתר כמו זה ו זה

      1. הכנתי את גנאש השוקולד בדיוק לפי ההוראות וזה במקפיא כבר למעלה משעתיים ועדיין לא קפא, רק התקרר אך עדיין רך למגע ולא ניתן לגלגול. הייתכן?

      2. היי מור, מספיק שיתקשה לא צריך שיקפא לחלוטין, ואם זה עדיין לא קופא כנראה שיחס השוקולד והשמנת שונה וכדאי לחזור על החלק הזה, בהצלחה!

      3. השוקולד רך מאד .יתכן שצריך להוסיף עוד שוקולד.או לשים קצפת פרווה ולא חלבית?

      4. אם עוקבים אחר השלבים בהקפדה וזה עדיין רך מדי, אפשר להכניס להקפאה עד שמתייצב למרקם הרצוי, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?