|

עוגיות תמרים נימוחות

מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
בהשראת: אורית חדידה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

עוגיות מיוחדות ומהירות בטעם מן האגדות. עוגיות תמרים נימוחות וטעימות בטירוף,

מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון.

עוגיות תמרים כל כך ממכרות שתמצאו את עצמכם מכינים בעיניים עצומות

כל פעם שמתחילה להתרוקן הצנצנת שעל השיש!

עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון
צילום: אורית חדידה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים נימוחות

מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 6 רולדות
באדיבות: אורית חדידה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס שמן
  • 2 חבילות מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה (400 גרם)

מילוי:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (500 גרם)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • אגוזים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
  • נשים בקערה ונסגור עם ניילון ונשים במקרר 4 שעות או לילה.
  • נחמם תנור 170 מעלות ונחלק את הבצק ל 4 חלקים.
  • נרדד כל חלק ונמרח את המילוי שרוצים נגלגל, נחתוך ונניח על נייר אפייה.
  • נאפה עד להזהבה קלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים

אפשרי להחליף את התפוזים ?
למים.
אני לא גרה בארץ, שאלה קטנה, כמה כפיות יש בשקית אבקת אפייה?
2 כפיות.
אפשר בלי מחמאה? להוסיף יותר שמן?
לא ניסיתי זה יהיה המון שמן את יכולה עם נטורינה במקום.
עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון
צילום: אורית חדידה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אורית חדידה

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?