עוגיותפרווה

עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

עוגיות מיוחדות ומהירות בטעם מן האגדות. עוגיות תמרים נימוחות וטעימות בטירוף, מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון. עוגיות תמרים כל כך ממכרות שתמצאו את עצמכם מכינים בעיניים עצומות כל פעם שמתחילה להתרוקן הצנצנת שעל השיש!

 

 

מתכון באדיבות: אורית חדידה – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

מצרכים 

1 ק”ג קמח רגיל
2 שקיות אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
2 חבילות מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה (סה”כ 400 גרם)

מילוי:
ממרח תמרים וקינמון ואגוזים


אופן הכנה 

  • נערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
  • נשים בקערה ונסגור עם ניילון ונשים במקרר 4 שעות או לילה.
  • נחמם תנור 170 מעלות ונחלק את הבצק ל 4 חלקים.
  • נרדד כל חלק ונמרח את המילוי שרוצים נגלגל, נחתוך ונניח על נייר אפייה. 
  • נאפה עד להזהבה קלה.

שאלות ותשובות

שאלה: בבצק של העוגיות הממולאות יש גם שמן וגם מרגרינה/חמאה?
תשובה: חצי כוס שמן וגם 2 חבילות מרגרינה או מחמאה או חמאה כן. יוצא בצק סוף. 

שאלה: אפשרי להחליף את התפוזים ?
תשובה: מים.

שאלה: כמה רולדות יוצא מהממולאות תמרים?
תשובה: אם עושים רק ממולאות בסביבות 6 רולדות… תלוי בגודל שתעשי…. זה לא מדע מדוייק.

שאלה: כמה כפיות יש בשקית אבקת אפייה?
תשובה: 2 כפיות.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker