| | |

עוגת שיש תפוזים רכה

עוגה שמתאימה להגשה בתום ארוחה חגיגית או באירוח קל לצד שתייה חמה או קרה!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
עוגת שיש תפוזים רכה

מתכון עוגת שיש רכה ואוורירית בטירוף כזה כולם חייבים להכיר!

עוגת שיש שוקולד תפוזים קלה ומושלמת שמשלבת שני טעמים מהממים: שכבה שוקולדית עשירה ויפיפייה ולאזן שכבת תפוזים חמוצה בעדינות.

עוגה שמתאימה להגשה בתום ארוחה חגיגית או באירוח קל לצד שתייה חמה או קרה, תענוג בכל ביס!

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגת שיש תפוזים רכה
צילום: חני קונאשוילי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שיש תפוזים רכה

עוגת שיש תפוזים רכה

עוגה שמתאימה להגשה בתום ארוחה חגיגית או באירוח קל לצד שתייה חמה או קרה!
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית: תבנית 28 עגולה עם חור. מי שרוצה גבוהה 26

המצרכים

  • 5 ביצים (מופרדות)
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית גרידת לימון
  • ½ 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 3 כפות קקאו

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים ונוסיף בהדרגה סוכר.
  • כשהקצף יציב ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
  • להקציף את החלמונים ואז להוסיף את השאר לתערובת הומוגנית.
  • ננמיך להכי נמוך ונוסיף קמח ואבקת אפיה בהדרגה.
  • בתבנית משומנת נשפוך 2/3 מהתערובת. בשליש הנותר נוסיף את הקקאו ונערבב עד שהכל מתאחד.
  • נשפוך מעל התערובת הבהירה.
  • עם שיפוד נעשה עיגולים כדי להכניס את התערובת הכהה לבהירה.
  • נאפה על 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שיש תפוזים רכה
צילום: חני קונאשוילי
עוגת שיש תפוזים רכה
צילום: חני קונאשוילי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת שיש תפוזים רכה

Similar Posts

4 Comments

  1. נראה שיש טעות במתכון
    אין התייחסות לחלמונים
    יתכן שצריך להקציף את החלבונים עם הסוכר
    להקציף את החלמונים ואז להוסיף את השאר לתערובת הומוגנית
    לאחד את הקצף עם תערובת החלמונים ושאר התהליך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?