עוגותעוגות שמרים

עוגת שמרים שוקולד פרווה מנצחת

מתכון באדיבות: ישראלה אזולאי – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שמרים שוקולד פרווה מנצחת

הכנת העוגה:

יוצאות שתי עוגות,כל עוגה היא צמה משתי רולדות.

במיקסר עם וו לישה שמים:
חצי ק”ג קמח מנופה
חצי כוס סוכר
כף שמרים יבשים
ביצה
כוס מים פושרים
ולבסוף:
חצי כוס שמן
לשים במיקסר 5 דקות.
נותנים מנוחה 10 דקות ושוב לשים 5 דקות(סה”כ 3 פעמים)
מתפיחים שעתיים.


הכנת המילוי, הצורה ואפיית העוגה

4 כפות קקאו
כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס שמן
לערבב הכל למשחה

לחמם תנור 200 מעלות.
לחלק את הבצק ל4 כדורים.
לפתוח כל כדור לעלה דק.
למרוח כל עלה מרבע המילוי,לגלגל לרולדה.
לכרוך כל 2 רולדות לצמה,להעביר לתבנית תנור,עם נייר אפייה
למרוח חלמון מעורבב עם כפית שמן,ומעל שומשום.
לאפות עד שמשחים,בערך 20-25 דקות,אבל לעקוב.

שאלות ותשובות

שאלה: מה אפשר במקום חלמון?
תשובה: ביצה שלמה ושומשום.

  עוגת שמרים שוקולד פרווה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker