מתכונים קליםעוגותעוגות בחושותעוגות שיש

עוגת שיש בחושה ב-2 דקות

שבת בבוקר עם עיתון, כוס קפה חם ועוגה מושלמת זו ליד, ומובטח לכם יום מבורך. עוגת שיש בחושה וטעימה במיוחד שמתאימה במיוחד לתמונות יפות בגלל המראה המהמם והאלגנטי שלה. יוצאת טעימה ונמוחה בשילוב טעמים של שוקולד עשיר ותפוזים חמוץ, ביס אחת ואתם מכורים!

מתכון באדיבות: דורית כהן – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שיש בחושה ב-2 דקות

מצרכים 

תבנית: אינגליש קייק רחבה / 2 אינגליש רגילות
כוס מידה: כוס חד פעמית חמה

5 ביצים
כוס שמן
כוס וחצי סוכר
כף תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים או חלב
2 כוסות קמח תופח
3 כפות קקאו


אופן הכנה 

  • נערבב את כל המצרכים מלבד הקקאו.
  • 3/4 מהבלילה הלבנה נעביר לתבנית , את הרבע הנותר נערבב עם הקקאו.
  • נשפוך את הבלילה עם הקקאו על הלבנה
  • נערבב בעדינות בין שתיהן עם קיסם או שיפוד עץ ארוך ..
  • נאפה בחום 175 מעלות למשך כ-40 דקות בערך
  • נקרר את העוגה, ניתן לפדר באבקת סוכר.

שאלות ותשובות

שאלה: מה אפשר כתחליף במקום מיץ תפוזים ?
תשובה: חלב או חלב קוקוס. 

שאלה: במקום תמצית וניל אפשר לשים שקית אבקת וניל ?
תשובה: בהחלט. 

שאלה: מה מרחת על העוגה חוץ מסוכר?
תשובה: רק אבקת סוכר.

שאלה: אפשר במקום קקאו שוקולית?
תשובה: לא מומלץ. רק קקאו, ורצוי לנפות.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • זהבה שי: “תודה דורית יצאה מדהימה גבוהה וטעימה”

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת שיש בחושה

 

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker