Advertisements
|
קבלו הטוב שבכל העולמות: עיגולי בייגלה מלוחים שמצליחים לשמור על פריכות וטעם נהדר! בייגלה מלוח בצבע זהוב ומהמם, אפוי בתנור עם שומשום משדרג. מכינים בייגלה זה בקלי קלות ותוך 10 דקות מקסימום לקבלת החטיף המושלם שיעשה לכם שמח גם בבטן וגם בלב, שמים לצד תה חם עם נענע לשלמות!
מתכון באדיבות: שירי אלפסי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: בייגלה מלוח עם שומשום

כוס מידה: חד פעמי שתייה חמה קטנה

מצרכים 

3.5 כוסות קמח
1 כוס סומסום
1 כוס סודה(מוגז לשתייה )
1 כוס שמן
1 כף מלח שטוחה


אופן הכנה 

  • כל המרכיבים נערבב יחד במיקסר עד שהבצק יהיה נוח לעבודה
  • אחרי זאת ניצור צורת נחש וניצור ונהדק את הקצות כדי ליצור מהן עיגולים
  • נכניס לתנור על 190 מעלות עד להזהבה
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: שירי לא מברישים בביצה לפני האפייה?
תשובה: לא אין צורך.

שאלה: בלי שמרים?
תשובה: לא צריך. 

שאלה: זה כמות הנוזלים ל3.5 כוסות קמח ?
תשובה: אכן.

שאלה: לא לתת לבצק לנוח קצת במקרר?
תשובה: אין צורך.

שאלה: האם חשוב טורבו או לא טורבו?
תשובה: בלי טורבו, אפייה רגילה.

שאלה: כוס סודה מספיק אין צורך במים?
תשובה: אין צורך.

שאלה: לשים סומסום בתוך הבצק? או רק מעל?
תשובה: בתוך, הכל ביחד.

שאלה: האם זה עם קמח תופח או רגיל?
תשובה: קמח רגיל.

שאלה: מה אפשר לשים במקום כוס סודה לשתיה ?
תשובה: אפשר כוס בירה לבנה.

שאלה: לקרוץ עיגולים ? או לעשות נחשים ולהדק ?
תשובה: נחש ולהדק. 

שאלה: אפשר בלי שומשום (ילד אלרגי)?
תשובה: כן ברור.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 
עוד מתכונים מבוקשים:

בייגלה מלוח

Advertisements

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements