קינוחיםעוגותעוגות קלות להכנהעוגות שוקולד

חיתוכיות שוקולד ובצק פריך

חיתוכיות השוקולד המוכרות וממכרות במתכון קל ומוצלח שכל אחד יכול להכין. מרכיבים מ-3 שכבות של כל טוב: תחילה שכבת בצק פריך וחמאתי, מעליה שכבת שוקולד קקאו עשיר עם נגיעות של נס קפה ולבסוף עוד שכבה של בצק זהוב. אופים, מחלקים לחתיכות קטנטנות ומתענגים מחדש בכל ביס. חיתוכיות שוקולד שמוכיחות שדברים טובים אכן מגיעים באריזות קטנות.

מתכון באדיבות: מלי זילביגר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: חיתוכיות שוקולד ובצק פריך

תבנית: תבנית תנור

מצרכים 

לבצק
4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
8 כפות מים
1/2 מחמאה (מרגרינה)
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר

לשוקולד
6 ביצים (מופרדות)
8 כפות קמח
200 גרם שוקולד מריר
כוס מים
כוס וחצי סוכר
4 כפות קקוא
9 כפות נס קפה


אופן הכנה 

  • מכינים את הבצק ומחלקים ל-2 כדורים מרדדים עם 2 ניירות אפייה לעלה בגודל התבנית
  • את העלה העליון יש להגדיל מכיוון שהוא מכווץ באפייה
  • את החלבונים נקציף עם כוס סוכר לקצף יציב
  • בסיר נבשל את השוקולד, מים, סוכר, קקאו, נס קפה
  • לאחר שהתקרר מעט נקפל לקערת החלבונים ולהוסיף את הקמח בתנועת קיפול
  • את 6 החלמונים מערבבים עם סיר השוקולד אחרי שמומס ואחכ מצרפים את קצף החלבונים והקמח בסוף
  • שמים הכל ביחד שכבות ושמים לתנור על 180 כ 35 דקות

שאלות ותשובות

שאלה: אין צורך לאפות מראש ולהזהיב קלות את השכבה הראשונה של הבצק שבתבנית? פשוט ככה הכל ביחד?
תשובה: אין צורך, הכל ביחד.

שאלה: האם האפיה בטורבו או רגיל?
תשובה: אפייה רגילה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

חיתוכיות שוקולד

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker