מתכונים לשבועותמתכונים מדהימיםעוגות גבינה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ונדירה

מתכון באדיבות: שגית לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה אפויה גבוהה ונדירה

כוס מידה:
תבנית: סיר ג’חנון קוטר 22

מצרכים 

מצרכים
3 גבעי גבינה לבנה 9 אחוז
1 שמנת חמוצה של תנובה
4 כפות קונפלור
3 כפות פודינג וניל
1 סוכר וניל
כוס וחצי סוכר( כוס חד פעמי קר)
7 בצים L
גרדת לימון

אופן הכנה 

קערה 1
גבינות+שמנת+פוגינג וניל+קונפלור וגרדת לימון לערבב בצורת עטיפה עד שהכל נבלע פנימה( צבע וניל ) צריך להיות

קערה2

7 צהוב של ביצה אם חצי כוס סוכר+סוכר וניל לערבבב היטב במטרפה ידנית.

קערה 3
להקציף לבן של הביצה+כוס סוכר לקצף חזק ויציב( טיפ מושלם להוסיף מעט מלח)

ההרכבה:

לתוך הבלילה של הגבינות לשפוך פנימה את הצהוב של הביצה ולערבב בצורת עטיפה עד שהכל נבלע פנימה, לקחת את הלבן ולהוסיף הדרגה לגבינות בצורת קיפול עד שהכל נבלע
אני אופה בסיר גחנון, ומעבירה לתבנית קפיצית.
לשמן היטב את הסיר בחמאה,בתחתית לגזור נייר אפיה בצורת הסיר וגם אותו לשמן בחמאה
שופכת את הבלילה לסיר
ולתנור…ברשת התחתונה
חצי שעה 200 מעלות
ושעה ורבע 160 מעלות
אפיה רגילה….לא טורבו
לא צריך תבנית מים מתחת העוגה יוצאת גבוה ואוורירית

שאלות ותשובות

שאלה: האם מכסים את הסיר של הגחנון במכסה כשאופים את העוגה?
תשובה: לא, אין צורך בכך.

שאלה: אחרי האפיה להשאיר בתנור?
תשובה: כן, לכמה שעות.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • ירדן חוזי: “לא מושלם כמו שלך אבל יצא מעולה! מתכון שווה”

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה אפויה גבוהה ונדירה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker