| | | | | |

לחמניות גבינה אווריריות ומושלמות

מתכון קל ומהיר להכנת מאפים אישיים במילוי גבינות, טעים ומושלם לכל רגע!
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
מתכון לחמניות גבינה

לחמניות גבינה – מאפים אישיים במילוי גבינה! מאפים מפנקים מושלמים לארוחת שבת בבוקר ובכלל כשמתחשק לנשנש!

שבת בבוקר, יום יפה, אמא מגישה לכל אחד מאפה! ולא סתם מאפה, אלא מאפה עשיר בגבינה, שמכינים בקלות וכל ביס ממנו מפנק יותר מהשני! 

מתכון קל ומהיר להכנת מאפה עשיר בשפע של גבינות ופטריות! למי שרוצה ניתן לגוון בתוספות ולמקסם את רמת הפינוק עוד יותר! לא תאמינו כמה טעימים ולא תמצאו כאלה במאפיות!

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

מתכון לחמניות גבינה
צילום: סוניה סאני בן הרוש

למה באמת כדאי לכם: לחמניות גבינה

  • מתכון קל ומהיר להכנת מאפה גבינות אישי מפנק!
  • מאפים אישיים עשירים בגבינות איכותיות!
  • ניתן להוסיף או להחליף את הפטריות בכל תוספת שמתחשק!
  • מאפים מושלמים לכל זמן ורגע שמתחשק לנשנש!

שורה תחתונה: כשיש מאפים אישיים במילוי גבינה כאלה, החשק לאכול אותם עולה וגודל מרגע לרגע!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לחמניות גבינה

לחמניות גבינה אווריריות ומושלמות

מתכון קל ומהיר להכנת מאפים אישיים במילוי גבינות, טעים ומושלם לכל רגע!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 18 לחמניות
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

ציוד

תבנית שקעים

המצרכים

לעיסה:

  • צהובה (100 גרם - מגורדת)
  • בולגרית (50 גרם - מפוררת)
  • מוצרלה (50 גרם - מגורדת)
  • ½ מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • פלפל שחור (מעט)
  • אגוז מוסקט (טחון, מעט)

למילוי:

  • 1 בצל
  • 1 חבילה פטריות שמפניון (250 גרם - טריות פרוסות)
  • טימין (מעט )
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

להכנת המילוי:

  • נקצוץ בצל ונטגן במעט חמאה עד השחמה (נוציא לקערית).
  • באותה מחבת לטגן עם מעט חמאה, חבילה פטריות שמפניון טריות פרוסות, עם מעט טימין.
  • נתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן עד אידוי נוזלים.
  • נעביר לקערה יחד עם הבצל ולצנן.

להכנת העיסה:

  • בקערה אחת 100 גרם צהובה מגורדת 50 גרם בולגרית מפוררת 50 גרם מוצרלה מגורדת חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ"ל) 2 ביצים 2 כפות קמח כפית אבקת מרק בצל מעט פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט טחון ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הבצל ופטריות שטיגנו ויש לנו מילוי מושלם.

להרכבת המאפים:

  • 18 ריבועי בצק עלים קנויים של מעדנות.
  • נשמן תבנית שקעים ונניח את ריבועי הבצק בשקעים, כאשר הפינות יוצאות החוצה.
  • נמלא באמצע מהמילוי, נסגור את הקצוות מעל ונמרח חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן, ומעל שומשום.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו עד קבלת צבע שזוף ויפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לחמניות גבינה
צילום: סוניה סאני בן הרוש

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?