מאפים ולחמיםמתכונים לשבועותתוספות

מאפים אישיים במילוי גבינה

מאפים אישיים במילוי גבינה, גם קלים וגם טעימים בטירוף אז אין סיבה לא להכין! מאפים אישיים זהובים ומהממים עם שפע גבינות רכות ומיוחדות ורוטב פטריות עשיר ומגרה. מכינים בקלי קלות ומגישים כמנה ראשונה לארוחת שבועות, בוקר או בעצם פשוט מתי שבא שלכם משהו לנשנש. מאפה גבינות מלוחות נהדר לכל ארוחה חלבית, מומלץ בחום.

 

מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מאפים אישיים במילוי גבינה

 כמות: 18 מאפים בתבניות שקעים קטנות.

 

הכנת המילוי 

בצל קצוץ עד מטוגן במעט חמאה עד השחמה (נוציא לקערית)
באותה מחבת לטגן עם מעט חמאה, חבילה שמפניון טריות פרוסות, עם מעט טימין, נתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן עד אידוי נוזלים.
להעביר לקערה יחד עם הבצל ולצנן.

הכנת המאפים

בקערה אחת:
100 גרם צהובה מגורדת
50 גרם בולגרית מפוררת
50 גר מוצרלה מגורדת
חצי מיכל שמנת לבישול (125 מ”ל)
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית אבקת מרק בצל
מעט פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט טחון.
מערבבים,מוסיפים את הבצל ופטריות שטיגנו ויש לנו מילוי מושלם.

להרכבת המאפים:

18 ריבועי בצק עלים קנויים של מעדנות.

נחמם תנור ל-180 מעלות.

  • נשמן תבנית שקעים
  • נניח את ריבועי הבצק בשקעים, כאשר הפינות יוצאות החוצה.
  • נמלא באמצע מהמילוי, נסגור את הקצוות מעל ונמרח חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן,ומעל שומשום.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו עד קבלת צבע שזוף ויפה.

עוד מתכונים מבוקשים:

מאפים אישיים במילוי גבינות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker