מתכונים לשבועותמאפים ולחמים

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

 

 

מתכון באדיבות: נועם זיגדון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

כוס מידה: כוס חד פעמית לשתייה חמה 
מקילו 1 יוצאים – 2-3 רולדות

הכנת הבצק

1 ק”ג קמח
1-1/2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 עד 3-1/2 כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן

ללוש לבצק חלק
להתפיח חצי שעה


הכנת המילוי ואפייה

*מילוי*
ממרח פסטו
גבינה צהובה
טבעות זיתים

לפתוח לריבוע דק
למרוח בממרח פסטו לפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים
לגלגל לרולדה
לעגל את הרולדה
לחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים להשאיר מרווח של אצבע מהקצה
לסובב כל רצועה ולהניח אותם אחד מול השני
להתפיח רבע שעה
למרוח ביצה
לפזר שומשום
לאפות ב-180° כחצי שעה

 

 

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר לראות תמונה של הפסטו?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה כאן..   

שאלה: האם אני יכולה להשתמש ברוטב אחר? כמו רוטב פיצה.
תשובה: בוודאי.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker