מתכונים לשבועותמאפים ולחמים

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

המאפה שיתחיל לכם את חג השבועות כמו שצריך! מאפה פסטו גבינה וזיתים עשיר בטעמים שעושים שמח בפה, במראה כל כך מושקע שתתפלאו כשתגלו כמה הוא קל להכנה. מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה נמסה בפה עם נגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם. רק לא לשכוח לשמור מתכון אחרי שמסיימים ללקק את האצבעות! 

 

מתכון באדיבות: נועם זיגדון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

כוס מדידה: כוס מדידה חד פעמית חמה
2-3 רולדות (ל-1 קילו קמח)

מצרכים

לבצק
1 ק”ג קמח
1-1/2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 עד 3-1/2 כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן 

למילוי
ממרח פסטו
גבינה צהובה
טבעות זיתים

אופן הכנה

  • נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק,  ואז נתפיח חצי שעה. 
  • אחרי זאת נעבור למילוי: נפתח לריבוע דק 
  • נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים
  • נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה 
  • נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה 
  • נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני 
  • נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה 
  • נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה 

 

 

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר לראות תמונה של הפסטו?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה כאן..   

שאלה: האם אני יכולה להשתמש ברוטב אחר? כמו רוטב פיצה.
תשובה: בוודאי.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker