Advertisements
|

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
Advertisements

מאפה פסטו גבינה וזיתים עשיר בטעמים שעושים שמח בפה,

במראה כל כך מושקע שתתפלאו כשתגלו כמה הוא קל להכנה.

רק לא לשכוח לשמור מתכון אחרי שמסיימים ללקק את האצבעות!

ספר המתכונים של נועם זיגדון  

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
צילום: נועם זיגדון

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 2 רולדות גדולות או 3 קטנות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה: כוס מדידה חד פעמית חמה
Advertisements

המצרכים

לבצק

  • 1 ק"ג קמח
  • 3/4 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים (פושרים)
  • 1/4 כוס שמן

למילוי

  • ממרח פסטו (לפי הטעם)
  • גבינה צהובה (לפי הטעם)
  • טבעות זיתים (לפי הטעם)
Advertisements

אופן ההכנה

בצק

  • נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק.
  • נתפיח חצי שעה.

מילוי

  • נפתח לריבוע דק.
  • נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים.
  • נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה.
  • נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה.
  • נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני.
  • נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה.
  • נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: נועם זיגדון

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements