| | |
 ארוחת ערב או צהריים? פשטידה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים בשביל ארוחה מלאה ומשביעה. פשטידת אטריות וגבינות מושלמת ועשירה שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד! מכינים מאטריות רחבות עם שפע של גבינות עשירות כמו בולגרית ופרמזן ועוד. ארוחה מלאה כוללת פחמימות וחלבונים שמכינים בקלות ובכלום זמן.

מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פשטידת אטריות עם גבינה

מצרכים 

חבילת אטריות רחבות של אסם (400 גרם)
מילוי
1 גבינה לבנה(250 גר)
2 כפות קוטג'
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גר גבינת פרמזן מגורדת
3 ביצים
1 שמנת לבישול של השף הלבן
רבע כוס חלב
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף גדושה מרק בצל
או כף גדושה שבבי בצל מיובש (משדרג את הטעם פלאים-מומלץ מאוד)
לפיזור מעל
25 גר חמאה חתוכה לקוביות
גבינה צהובה מגורדת


אופן הכנה 

  • נבשל את האטריות  במים חמים עם כפית מלח וכפית שמן משהו כמו 8 דקות, נסנן ונשטוף במים קרים ואז נסנן שוב.
  • בקערה לערבב את כל המצרכים ,מוסיפים את האטריות ומערבבים.
  • מעבירים את הכל לתבנית פיירקס משומנת ואז ליישר ולפזר מעל את החמאה שחתכנו לקוביות קטנות ואת הגבינה הצהובה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד לקבלת צבע יפה משהו כמו 50 דקות.

עוד מתכונים מבוקשים:

פשטידת אטריות עם גבינה
פשטידת אטריות עם גבינה

פשטידת אטריות עם גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *