| | | | | | |

עוגת קרמשניט מרשימה בשיא הקלות (מילפיי)

הקינוח שיפאר לכם את השולחן מתאים לאירוח חגיגי לשולחן שבת או חג.
בהשראת: מיטל אלימלך
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
קרמשניט מתכון

עוגת קרמשניט – מילפיי מתכון של קינוח צרפתי מרשים במיוחד במלית קרם גבינה

הקינוח שיפאר לכם את השולחן מתאים לאירוח חגיגי להרשמת האורחים, לשולחן שבת או חג,

עוגת מילפיי טעימה במיוחד עכשיו במתכון ברור שיעשה לכם את ההכנה לפשוטה וקלה.

ספר המתכונים של מיטל אלימלך

 

עוגת קרמשניט, מילפיי
צילום: מיטל אלימלך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קרמשניט מתכון

עוגת קרמשניט מרשימה בשיא הקלות (מילפיי)

הקינוח שיפאר לכם את השולחן מתאים לאירוח חגיגי לשולחן שבת או חג.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיטל אלימלך

ציוד

תבנית אפייה בינונית
שק זילוף עם צנטר
מיקסר

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים (1 קילו)

למלית:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • גרידת לימון (מלימון אחד קטן - אופציה)
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)

אופן ההכנה

  • מפשירים חבילת בצק עלים במקרר מינימום 6 שעות. הבצק יהיה קל לעבודה ולא יקרע.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בצק העלים מגיע כיריעה מגולגלת. פותחים את היריעה ופורסים אותה על משטח עבודה.
  • בעזרת גלגלת פיצה חורצים לאורך הבצק , מלמטה ללמעלה, 3 מרובעים שווים וסימטריים.
  • מניחים את ריבועי הבצק על נייר האפייה בצפיפות ומפזרים עליהם בנדיבות אבקת סוכר.
  • מכסים בנייר אפייה נוסף ומעליו מניחים כמשקולת תבנית תנור נוספת. (כך אנו מבטיחים שהבצק לא יתפח יותר מידי אלא יאפה בצורה אסתטית ויפה).
  • אופים כ- 15-20 דקות עד לקבלת גוון מוזהב. מצננים.

הכנת המלית:

  • בקערת המיקסר מקציפים עם וו ההקצפהאת רכיבי המלית.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר בעל פייה חלקה.

הרכבת העוגה:

  • מזלפים חצי מכמות הקרם על הריבוע התחתון.
  • מניחים על הקרם ריבוע נוסף ומזליפים עליו את יתרת הקרם.
  • מפדרים באבקת סוכר ומקשטים בפירות העונה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קרמשניט

איך יצא לך כזה דק?
אין סיבה שלא. תבנית תנור עושה כאן יופי של עבודה בתור משקולת והתוצאה לפניך.
איזה רעיון יש לך למילוי פרווה?
מילוי פרווה- קצפת צמחית בטעם וניל, קרם קוקוס.
איך הקרם לא נמעך משכבות הבצק?
הבצק האפוי כמעט ללא משקל, אין סיבה שימעך.
אפשר לראות את הצנתר?
בבקשה תמונה כאן.
לא עדיף לחתוך ריבועים קטנים אישיים? לא ברור מה גודל העוגה אך אם היא גדולה קשה לחתוך ממנה חלקים וזה מתפרק לא?
אפשר בהחלט לחתוך את הבצק לפני האפייה למלבנים קטנים ואישיים, מכינה כך לא מעט. וכן, זה מעט מתפרק, לכן רצוי לחתוך עם סכין מסור משוננת ע״מ למזער נזקים. אופציה נוספת היא לחתוך את הבצק האפוי של השכבה השנייה והשלישית לריבועים ולהרכיב על העוגה בצורה חופפת.
עוגת מילפיי
צילום: מיטל אלימלך

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

מקור: קרמשניט מתכון מאת: מיטל אלימלך

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?