עוגותמתכונים לשבועותמתכונים מדהימים

מילפיי מרשים במלית קרם גבינה

 

 

מתכון באדיבות: מיטל אלימלך – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מילפיי מרשים במלית קרם גבינה

הכנת שכבות הבצק 

1. מפשירים חבילת בצק עלים במקרר מינימום 6 שעות. הבצק יהיה קל לעבודה ולא יקרע.
2. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
3. בצק העלים מגיע כיריעה מגולגלת. פותחים את היריעה ופורסים אותה על משטח עבודה.
בעזרת גלגלת פיצה חורצים לאורך הבצק , מלמטה ללמעלה, 3 מרובעים שווים וסימטריים.
4. מניחים את ריבועי הבצק על נייר האפייה בצפיפות ומפזרים עליהם בנדיבות אבקת סוכר.
מכסים בנייר אפייה נוסף ומעליו מניחים כמשקולת תבנית תנור נוספת. כך אנו מבטיחים שהבצק לא יתפח יותר מידי אלא יאפה בצורה אסתטית ויפה.
5. אופים כ- 15-20 דקות עד לקבלת גוון מוזהב. מצננים.


הכנת המלית וההרכבה 

6. בקערת המיקסר מקציפים עם וו ההקצפה:
1 שמנת מתוקה
1 גבינה לבנה 250 גרם ( ניתן לוותר עליה ולהכין רק כקרם וניל, אני אוהבת את המוצקות שהיא מוסיפה)
1 כוס סוכר
גרירה מלימון אחד קטן (אופציה)
1/2 שקית אינסטנט וניל ( שקית שלמה למוותרים על הגבינה)
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר בעל פייה חלקה.

7. הרכבת העוגה:
מזלפים חצי מכמות הקרם על הריבוע התחתון. מניחים על הקרם ריבוע נוסף ומזליפים עליו את יתרת הקרם.
מפדרים באבקת סוכר ומקשטים בפירות העונה.

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר הסבר קצר לשלבים 3 ו 4?
תשובה: פותחים את יריעת הבצק וחותכים אותה לריבועים שווים. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים למעלה אבקת סוכר. מכסים למעלה בנייר נוסף ומניחים תבנית נוספת שמשמשת כמשקולת. זהו 🙂

שאלה: איך יצא לך כזה דק?
תשובה: אין סיבה שלא. תבנית תנור עושה כאן יופי של עבודה בתור משקולת והתוצאה לפניך.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

מילפיי מרשים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker