| | | | |

עוגת גבינה בחושה קלה ומדהימה

עוגת גבינה בחושה, קלה להכנה, חגיגית ומרעננת להגשה, טעימה וגורפת מחמאות!
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

עוגת גבינה בחושה, מרעננת, טעימה וחגיגית לכל מועד! טעימה כל כך שלא באמת תחכו למועד כדי להכין!

בימים חמים קצת קשה לי לחשוב על עוגות שוקולד מכבידות ולכן אני בוחרת להכין עוגות קלות יותר, אווריריות יותר, מרעננות וטעימות שאפשר להגיש בכל הזדמנות שרק יש.

עוגה שגורפת הרבה מאוד מחמאות כשאני מכינה אותה היא עוגת גבינה בחושה. העוגה משרה תחושת חג גם ביום רגיל ומשעמם וצובעת את היום בתחושות של סיפוק ופינוק.

עוגת גבינה קלה ללא הפרדת ביצים. מתכון שלוקח 5 דקות וכל אחד יכול להכין, ומתקבלת עוגה מפנקת וגורפת מחמאות שאפשר לאכול חמה או קרה!

ספר המתכונים של הילה ליברטי

עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית
צילום: הילה ליברטי

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה בחושה

  • מתכון שלוקח 5 דקות הכנה ויש לכם עוגה מושלמת בתנור!
  • עוגה שמשרה תחושת חג גם ביום חול!
  • כל כך טעימה שלא צריך אף קינוח נוסף ליד!
  • עוגה אוורירית ומרעננת לימי הקיץ החמים, נהדרת להגשה בכל שעות היום!

שורה תחתונה: לפעמים כל מה שצריך כדי לגרום ליום שלנו להיות מושלם זה רק ביס מעוגת הגבינה הזו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

עוגת גבינה בחושה קלה ומדהימה

עוגת גבינה בחושה, קלה להכנה, חגיגית ומרעננת להגשה, טעימה וגורפת מחמאות!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

כוס המידה: חד פעמי קרה
תבנית: מלבנית 22*30

המצרכים

  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם)
  • 5 ביצים (שלמות)
  • ¼ 1 כוסות קמח תופח (בפסח - כשר לפסח)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית מיץ לימון
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נקציף במיקסר ביצים שלמות ונוסיף סוכר בהדרגה (הקצף צריך להיות גבוה ותפוח).
  • ננמיך מהירות המיקסר, ונוסיף את הגבינה את השמן קמח לימון ווניל.
  • נשמן תבנית ונאפה בתנור שחומם מראש. 180 מעלות כ-10 דקות.
  • נוריד מעלות לכ-160, ונאפה כ-50 דק. עד שהשכבה העליונה זהובה ואפויה.
  • אפשרי לפתוח את דלת התנור ולבדוק, אין צורך לשים בתחתית מים.
  • לאחר האפייה נוציא מהתנור. אפשר לאכול אותה חמימה ללא צורך בקירור.
  • לפזר באבקת סוכר מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת גבינה בחושה

מקור: Hila Liberty 

 

Similar Posts

16 Comments

    1. היי בת אל,
      תלוי בכמות, אבל אם זה לא מוגזם מאוד אז לא נראה לנו שזה יהרוס את העוגה 🙂

  1. אני כל כך אוהבת את המתכונים שלכם אך פעם ראשונה שזרקתי עוגה כי פשוט יצאה זוועה מימית ונוראה

    1. היי אורית,
      לא היינו ממליצים להקפיא את העוגה הזו. אין בה עמילנים שיכולים להחזיק את הנוזלים שלה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי חגית,
      מתנצלים על חוסר הבהירות – הכוונה לכוס ורבע קמח תופח.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?