מתכונים לשבועותמתכונים קליםעוגותעוגות גבינהעוגות קלות להכנה

עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

הגיע הזמן לעוגת גבינה חגיגית ומרשימה שהאורחים לא ישכחו בזמן הקרוב! עוגת גבינה מדהימה שיוצאת רכה וטעימה שמכינים ללא תבנית מים בתנור כך שאין חשש לצניחה. עוגה בחושה קלה שמכינים עם קמח תופח כשר לפסח, מפדרים באבקת סוכר אחרי האפייה ומקבלים שלמות שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה!

מתכון באדיבות: הילה ליברטי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה בחושה קלה וחגיגית

מצרכים 

כוס המידה: חד פעמי קרה
תבנית: מלבנית 22*30

500 גר גבינה לבנה
5 ביצים שלמות
כוס ורבע קמח תופח מנופה רגיל (בפסח – כשר לפסח)
כוס סוכר
כוס שמן
כפית מיץ לימון
חצי כפית תמצית וניל
אבקת סוכר לפדר את העוגה

אופן ההכנה


אופן הכנה 

  • נקציף במיקסר ביצים שלמות ונוסיף סוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות גבוה ותפוח
  • ננמיך מהירות המיקסר, ונוסיף את הגבינה את השמן קמח לימון ווניל
  • נשמן תבנית מלבנית 22*30 .
  • נאפה בתנור שחומם מראש. 180 מעלות כ-10 דקות .
  • נוריד מעלות לכ-160, ונאפה כ-50 דק. עד שהשכבה העליונה זהובה ואפויה.
  • אפשרי לפתוח את דלת התנור ולבדוק, אין צורך לשים בתחתית מים.
  • לאחר האפייה נוציא מהתנור. אפשר לאכול אותה חמימה ללא צורך בקירור. לפדר באבקת סוכר מעל. 

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר תמונה לקמח תופח?
תשובה: כזה.

שאלה: גבינה לבנה של איזה חברה?
תשובה: גבינה לבנה סקי/תנובה 5% , 9%, לא משנה. 

שאלה:  אפשר להכין את העוגה לאחר פסח עם קמח רגיל?
תשובה: בוודאי.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • לזנה מסה: “הכנתי עכשיו יצאה גבוהה עדיין בתנור. תודה על המתכון.”

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה בחושה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker