מתכונים לשבועותעוגיות

גביניות שמרים

מתכון באדיבות: חני קונאשווילי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: גביניות שמרים

אופן הכנה לבצק

לבצק:
500 גרם קמח
חצי כוס סוכר
1כף שמרים
1כוס חלב פושר
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
להכניס הכל ביחד למיקסר ללוש עד לאחידות הבצק. או ללוש בידיים.
להניח להתפחה לפחות שעה.
אפשר גם כמה שעות במקרר. אפילו רצוי.
לחלק ל2.


אופן הכנה למילוי

המילוי:
1 גביע גבינה לבנה (אני משתמשת בגבינת שמנת).
מעט גרידת לימון
1סוכר וניל
1כף גדושה פודינג וניל
רבע כוס סוכר.
לערבב הכל ביחד.
*הצורה שעשיתי: רידדתי את הבצק עיגול לא דק חתכתי משולשים כמו פיצה.
שמתי כפית וחצי מהמילוי לרוחב הבצק בקצה למטה ומלמעלה עד המילוי כמעט חרצתי עם סכין 2 פסים
גילגלתי וסגרתי קצוות.
למרוח ביצה מהולה במים.
לשים על נייר אפיה במרחק מעט כי הן תופחות. להתפיח 40 דקות.
לאפות ב180 מעלות להזהבה משהו כמו 25 דקות.
ויתרתי על הסירופ פידרתי באבקת סוכר.

 

שאלות ותשובות

שאלה: נראה טוב. אפשר הסבר נוסף איך גלגלת ואיפה שמת בדיוק את המילוי?
תשובה: חורצים בבצק בחלק הצר, החיתוך כמו בתמונה כאן.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker