| | | |

עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

עוגה פרווה נהדרת בטעם תפוזים ושוקולד עם נגיעות קלות של קינמון ב - 5 דקות!
בהשראת: ליאורה שומרון
ציון 4.38 על ידי 128 דירוגים
עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

בלי מיקסר ובלי כאב ראש, רק קערה אחת ואתם מוכנים.

עוגת שיש תפוזים שוקולד וקינמון מהממת ובחושה ב – 5 דקות עבודה!

עוגה בחושה ומפנקת, הכי מושלמת כשממהרים וצריכים עוגה לשבת כאן ועכשיו.

ספר המתכונים של ליאורה שומרון  

עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר
צילום: ליאורה שומרון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

עוגה פרווה נהדרת בטעם תפוזים ושוקולד עם נגיעות קלות של קינמון ב - 5 דקות!
ציון 4.38 על ידי 128 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאורה שומרון

ציוד

1 כוס מידה
2 תבניות אינגליש קייק או לחד פעמי בינונית

המצרכים

  • 4 ביצים (גדולות מספר 1)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • ½ 2 כוסות קמח (300 גרם)
  • 2.5 כפיות אבקת אפייה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • מלח (קורט )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף שוקולית
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף סוכר חום דמררה

אופן ההכנה

  • נערבב את הביצים, סוכר, מיץ, שמן, קמח, אבקת אפייה, מלח, וניל לתערובת אחידה.
  • נוציא כחצי כוס מהבלילה ונשמור בצד.
  • נערבב שוקולית, קינמון וסוכר חום, ונוסיף לבלילה שהשארנו בצד.
  • ליצוק קצת יותר ממחצית הכמות של הבלילה הבהירה.
  • מעל לצקת את הבלילה הכהה.
  • מעל נוסיף את שארית הבלילה הבהירה.
  • נערבב מעט בשביל יצירת צורות.
  • נאפה על חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, נצנן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגה בחושה

במקום קינמון מה אפשר לשים?
הקינמון מוסיף לעוגה חבל לוותר אבל את יכולה בלי.
מה אפשר במקום שוקולית?
אפשר לשים כף ממרח שוקולד השחר או נוטלה לא קקאו.
אפשר במקום סוכר חום סוכר וניל?
אפשרי בלי הסוכר.
אפשר משהו אחר במקום מיץ תפוזים?
שמנת מתוקה.
אין לי קמח תופח רק רגיל – מה אני שמה אתו?
שימי קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה.
עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר
צילום: ליאורה שומרון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Liora Shomron

 

Similar Posts

40 Comments

  1. 5 stars
    וואי יצא עוגה פצצה ערבבתי ת כל המרכיבים יחד בלי חלוקה והוספתי מיפל וגם לאחר האפיה הוספתי מיפל ויצא מוש

  2. לא כתוב בהוראות מתי לשים את אבקת האפייה… נצמדתי להוראות ולא שמתי לב… יצאה עוגה על הפנים

    1. היי קרין,
      את צודקת, אבקת האפייה צריכה להופיע מפורשות בהוראות. מוסיפים אותה יחד עם הקמח תמיד.
      מתנצלים על הבלגן, ומקווים שתנסי אותה שוב.
      בהצלחה 🙂

  3. אני רוצה לאפות את העוגה הנפלאה הזאת בתבנית.גדולה של יום הולדת. אדמח לדעת כמויות.תודה.

    1. היי שירה,
      לתבנית גדולה מוסיפים 1/3 לכמות של כל מצרך במתכון.
      בהצלחה 🙂

    1. בתמונה העוגה נראית אווירת,אך במציאות יצא דחוס, עשיתי לפי המתכון אחד לאחד כולל משקל,וכוס מדידה

      חבל

      תושה בכל אופן, זה נראה שחסר נוזלים

      1. היי רביק,
        הסיבה לכך היא כנראה ערבוב יתר.
        נסי בפעם הבאה לערבב כמה שפחות ולעשות זאת תוך כדי תנועת קיפול.
        בהצלחה 🙂

    2. 5 stars
      היי ממש אשמח לדעת האם העוגה הזאת מתאימה לציפוי עם קצפת מעל כעוגה מעוצבת?
      תודה!!

  4. במתכון יש טעות – לא כתוב קמח תופח או א. אפיה ואני התבלבלתי ולא שמתי א. אפיה והעוגה לא יצאה טוב

    1. היי שירן!
      ממש מתנצלים על הטעות במתכון, את צודקת.
      תיקנו את זה עכשיו אז תודה רבה שהערת על כך.
      2.5 כוסות קמח – 2.5 כפיות אבקת אפייה.
      בהצלחה בפעם הבאה 🙂

    1. היי דורית!
      ממש מתנצלים שהייתה לך חוויה לא נעימה עם המתכון הזה.
      מאחר שיהיה לנו קשה לדעת מה הייתה הבעיה איתו, נשמח להציע לך שלושה מתכוני עוגה בחושה נוספים שתוכלי לבחור מביניהם:
      מתכון של סיון צרור
      מתכון של אריאלה גולדמן
      מתכון של נורית יונה
      בהצלחה 🙂

      1. היי דינה!
        2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מרובעת בינונית.
        בהצלחה 🙂

    1. שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
      בבקשה אוסף של 90 מתכוני עוגות בחושות: https://metukimil.co.il/category/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%aa/
      בהצלחה ובתיאבון!

    1. יש לכם טעות במתכון אתם רושמים כוס סוכר 200גרם. ואז אתם רושמים קמח שתי כוסות 300גרם פלוס 2כפות איך זה בדיוק מסתדר?

      1. הכמויות מדויקות, לפי כוס מידה אונברסלית, וכמובן ניתן להכין במשקל עם הגרמים המצויינים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?