ארוחות צהרייםמתכונים לשבועותצמחוני

פשטידת אטריות וגבינה מתחסלת בדקות

הנה עוד רעיון לפשטידה שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד. פשטידת אטריות וגבינות רכה שמתחסלת בדקות או פחות! מורכבת מאטריות רחבות ורכות בהוספת גבינה בולגרית ועוד מגוון גבינות עשירות שמשדרגות את הפשטידה, עם נגיעות של מרק פטריות לטעם חזק יותר. לא משנה אם אתם רוצים ארוחת ערב או צהריים, פשטידה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים!

מתכון באדיבות: נטלי לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פשטידת אטריות וגבינה מתחסלת בדקות

מצרכים 

 אטריות רחבות 200 גרם
1 בצל
4 כפות גבינה לבנה
2 כפות קוטג
100 גרם בולגרית מגורדת
100 גרם שמנת חמוצה
100 גרם עמק מגורדת (ועוד קצת)
2 ביצים
מלח פלפל וכף מרק פטריות מוקרם של קנור


אופן הכנה 

  • קודם נבשל במים את האטריות
  • לטגן את הבצל ונשים בקערה. להוסיף לקערה את הגבינות והקוטג והביצים ואז את המלח, הפלפל, וכף מרק פטריות. 
  • נערבב הכל ונפזר מעל הכל עוד עמק מגורדת
  • נשמן 2 תבניות אינגלייש קייק
  • נאפה במשך 40 דקות על 180 מעלות

שאלות ותשובות

שאלה:  חייב גבינה בולגרית מגורדת?
תשובה: זה נותן יותר טעם מלוח אבל אפשר להוריד. 

שאלה: אפשר בולגרית רגילה ולגרד אותה?
תשובה: אפשר.

שאלה: אפשר תמונה של האטריות הרחבות?
תשובה: כזה

שאלה: אפשר לעשות עם פסטה קרניים במקום?
תשובה: גם טוב.

שאלה: תמונה של המרק פטריות מוקרם?
תשובה: כזה.

שאלה: עמק מגורדת זה צהובה?
תשובה: לא, זו של הפיצה.

שאלה: חייב את המרק פטריות ?
תשובה: לא, זה רק לטעם.

שאלה: בלי קמח?
תשובה:  לא צריך.

עוד מתכונים מבוקשים:

פשטידת אטריות וגבינה

 

פשטידת אטריות וגבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker