|

עוגיות טחינה ושוקולד

עוגיות טחינה הכי טעימות שיש, קלות להכנה וממכרות במיוחד.
בהשראת: חביבה טרופר בתת
ציון 4.41 על ידי 27 דירוגים
עוגיות טחינה

עוגיות טחינה ושוקולד ב-20 דקות מעלפות ומיוחדות במינן בצורה מפתיעה.

שילוב טעמים מעניין של טחינה גולמית עם שוקולד צ'יפס במתכון שאפשר להכין כעוגיות או כביסקוטי/מנדלברויט, מה שמתחשק לכם והכל ללא גלוטן!

גם אלה שלא אוהבים טחינה לא יוכלו לעמוד בפני עוגיות מושלמות אלה, נסו פעם אחת ותתחילו להכין קבוע כל שבת.

 

ספר המתכונים של חביבה טרופר בתת

 

עוגיות טחינה
צילום: Chaviva Tropper Battat

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

  • עוגיות טחינה

    עוגיות טחינה ושוקולד

    עוגיות טחינה הכי טעימות שיש, קלות להכנה וממכרות במיוחד.
    ציון 4.41 על ידי 27 דירוגים
    לדרג
    סוג: עוגיות
    באדיבות: חביבה טרופר בתת

    המצרכים

    • כוס טחינה גולמית
    • 3 כפות סירופ מייפל טהור
    • 2 ביצים
    • כפית תמצית וניל 1/2
    • כפית אבקת סודה לשתייה
    • כוס שוקולד צ'יפס (בהחלט מספיק גם פחות! אפשר להשתמש ב 66% שוקולד מריר)

    אופן ההכנה

    • נערבב הכל יחד חוץ מהשוקולד צ'יפס (עדיף עם מקצף ידני)
    • נוסיף את השוקולד בתנועת קיפול
    • נחמם תנור ל180 מעלות לשפוך את הבלילה על תבנית אפייה מרופד בנייר אפייה!
    • לרדד וליצור (עם מרית) צורה של רולדה לא גבוהה ולאפות 15 דקות.
    • מיד אחר כך נוציא, ונפזר עוד שוקולד צ'יפס מלמעלה ואפשר גם להוסיף קצת מלח גס, למי שבעניין. יוצא מושלם!
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות טחינה

השוקולד מתמזג בעוגיה או מתקרר ומתקשה?
די מתמזג…שמים כשעוד חם.
מה זה בדיוק? עוגה, עוגיות, מה המרקם?
עוגיות רכות. אם אופים פעמיים עוגיות קראנצ'יות.
מה גודל הכוס מדידה חם או קר?
מאג זכוכית רגיל. כ220 מ"ל.
עוגיות טחינה
צילום: Chaviva Tropper Battat


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכונים לשבת מושלמים. אל תפספסו!

Similar Posts

10 Comments

  1. אפשר לאפות בתבנית אינגליש קייק או רק בתבנית אפיה שך התנור? לא הבנתי אם זה אמור לצאת שטוח? תודה

  2. שלום רב,
    לא מובן מהמתכון כמה זמן אפייה סה"כ.
    כתוב להוסיף שוקולד לאחר 15 דקה
    ואז להשאיר בתנור,לא להשאיר..
    כמה זמן?
    אשמח להבהרה בנושא.
    תודה ורד

    1. היי ורד!
      זמן האפייה הוא 15 דקות לעוגיות רכות. אם את מעדיפה אותן קראנצ'יות, תוכלי לאפות 30 דקות.
      בהצלחה 🙂

  3. אני מתנצל מראש על מילותיי אבל המתכונים שלך לא מדיוקים בעליל
    עם תוצאות גרועות

    1. היי רפאל!
      נשמח לדעת איפה לדעתך יש בעיה במתכון כדי שנוכל לשפר אותו או לעזור לכוון אותך.
      בכל מקרה, יש לנו מתכון נוסף לעוגיות טחינה ללא גלוטן שאולי תרצה לנסות – מתכון של זיוה כהן.
      ממתינים לתגובתך 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?