| | |

עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)

קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף בהכנה קלה ומהירה, בלי קמח מתערובת שוקולד עשירה ואז מצפים בגנאש חלומי ורך!
בהשראת: שרית מזיוף דהן
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)

הגיע הזמן לפנק את אוהבי השוקולד במתכון מטריף!

קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף בהכנה קלה ומהירה.

מכינים עוגה משגעת זו בלי קמח מתערובת שוקולד עשירה ואז מצפים בגנאש חלומי ורך.

אופים לקבלת עוגה מושחתת שתטשטש לכם את החושים בכל ביס מחדש!

מתכון קל וקליל לעוגת שוקולד בלי הכאב ראש הנלווה בהכנה, רק לזכור לא לספור קלוריות ולהתפנק.

ספר המתכונים של  שרית מזיוף דהן 

עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)
צילום: שרית מזיוף דהן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)

עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)

קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף בהכנה קלה ומהירה, בלי קמח מתערובת שוקולד עשירה ואז מצפים בגנאש חלומי ורך!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית מזיוף דהן

המצרכים

  • 300 גרם חמאה
  • 400 גרם שוקולד מריר

להקצפה

  • 6 ביצים שלמות
  • ½ כוס סוכר, קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל

לגנאש

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • נקציף את הרכיבים תחת הקצפה יחד במהירות גבוהה למשך 10 דקות.
  • נמיס 300 גרם חמאה עם 400 גרם שוקולד מריר, נקרר ונקפל עם תערובת הביצים.
  • ליצוק לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בחום בינוני כ-40 דקות.
  • נקרר כשעה בטמפרטורת החדר ו-3 שעות במקרר.
  • נכין גנאש שוקולד מ-200 גרם שוקולד ושמנת מתוקה ונשפוך על העוגה ואז נקרר שוב פעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד מטריפה

אין קמח בעוגה?

אין קמח בכלל.

אז קודם להמיס את השוקולד ולקרר ואז להתחיל בהקצפת הביצים?

כן.

צריך לשמור אותה במקרר או שאפשר בחוץ?

צריך לשמור במקרר.

עוגת שוקולד מטריפה (ללא קמח)
צילום: שרית מזיוף דהן

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: שרית מזיוף דהן

Similar Posts

4 Comments

  1. 5 stars
    שלמות!! העוגה הכי טעימה שיש וכלכך קלה!
    כן חשוב לציין שכשהיא יצאה לי מהתנור פעם ראשונה הייתי בטוחה שהרסתי אותה.. הלמעלה היה כלכך קשה והיא הייתה כלכך כבדה, ואז טעמתי והתמכרתי.
    אפשר להוסיף חצי שכבה של גנאש שוקולד לבן עם מעט גרידת לימון.

    1. היי שלומית!
      סליחה על אי הנוחות – התבנית היא מלבנית בינונית.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?