| | | | | | |

סופלה שוקולד לבן עם אצבעות קינדר

קבלו מתכון לסופלה עם קוביות שוקולד לבן הרשיז הכי טעים שאכלתם, בהבטחה.
בהשראת: עדן רווח שלום
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון סופלה שוקולד

הגיע הזמן להפתעה מתוקה ומפנקת! קבלו מתכון לסופלה שוקולד לבן הכי טעים שאכלתם, בהבטחה. מכינים מבלילה עשירה בשוקולד מריר ומוסיפים לה קוביות שוקולד לבן הרשיז שמפנק בטירוף,

מכניסים לאפייה ושמים אצבעות קנדר שנמס מעל לשדרוג גם את הטעם וגם את המראה ומקבלים קינוח כל כך מתוק וטעים שיטשטש לכם את החושים, אז למה אתם מחכים?!

ספר המתכונים של עדן רווח שלום

מתכון סופלה שוקולד
צילום: עדן רווח שלום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:

מתכון סופלה שוקולד

סופלה שוקולד לבן עם אצבעות קינדר

קבלו מתכון לסופלה עם קוביות שוקולד לבן הרשיז הכי טעים שאכלתם, בהבטחה.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: עדן רווח שלום

המצרכים

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½1 חבילות חמאה (150 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים + שני חלמונים
  • ¼ כוס קמח
  • שוקולד הרשיז לבן
  • 1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם)
  • אצבעות קינדר (כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • להמיס בקלחת 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם חמאה.
  • בקערה אחרת שמים חצי כוס סוכר עם 2 ביצים ו-2 חלמונים.
  • נשפוך את השוקולד והחמאה שנמסו לקערה ונערבב היטב.
  • נוסיף רבע כוס קמח ונערבב עד שלא רואים את הקמח (לא הרבה).
  • נשפוך את הבלילה לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).
  • נוסיף לה קוביית שוקולד הרשיז, שוקולד לבן ואז עוד הרשיז.
  • נעשה אותו תהליך לכל התבניות (כוסות הסופלה).
  • נשים את הכוסות בתבנית לתנור עם נייר אפייה מתחת ונכניס לאפייה ל-9 דקות על חום 200 מעלות.
  • אחרי אפייה נניח מעל אצבעות קינדר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופלה שוקולד

קמח רגיל או תופח?
קמח רגיל.
מה זה הרשיז?
סוג של שוקולד, יש בכל סופר.
מתכון סופלה שוקולד
צילום: עדן רווח שלום

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?