מתכון באדיבות: הגר דהן- קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: כדורי שוקולד וקוקוס נוסטלגיים
מצרכים
2 חבילות שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה או צמחית
2 שורות ביסקוויטים
כוס נס קפה עם 2 כפיות סוכר
קוקוס
אופן הכנה
- נמיס את השוקולד המריר
- נמיס את השמנת במיקרו על דקה וחצי
נפורר 2 שורות של ביסקוויטים ונרטיב אותם בכוס נס קפה עם 2 כפיות סוכר - נשפוך את השוקולד, לגלגל ולצפות בקוקוס
שאלות ותשובות
שאלה: לא הבנתי מה הכמות של המים החמים?
תשובה: מעט בערך חצי כוס סתם לרכך את הביסקוויט.
שאלה: אפשר להוסיף קוניאק?
תשובה: כן זה משדרג ועושה ריח משהו משהו!
שאלה: עם מה אפשר להרטיב במקום נס קפה?
תשובה: עם מים חמים לבד.
שאלה: מתאים גם לפסח עם מצות?
תשובה: יש ביסקוויט כשר אז כן
שאלה: למה הכוונה להרטיב אותם בכוס עם נס קפה?
תשובה: מרטיבה את הקערה של הביסקוויט עם כוס נס קפה.
שאלה: הנס קפה זה עם חלב או בלי?
תשובה: כפית נס 2 כפיות סוכר ומים רותחים לשפוך על הביסקוויט לערבב ואחר כך לשפוך את השוקולד.
שאלה: מה קודם מפוררים או מרטיבים?
תשובה: מפוררים.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- "הכנתי אותם הילדים אהבו מאוד"
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: קינוח כוסות קינדר מושלם
- מתכון: נקניק שוקולד הכי טעים שיש
- מתכון: קינוח עוגיות אלפחורס