|
כולם חושבים שפחזניות דורשות המון השקעה וזמן אבל תתפלאו לדעת שפחזניות אלו מכינים בכלום זמן! קבלו פחזניות קלות שלא מתפשרות לא על הטעם ולא על המראה. מכינים מבצק נוח וקל עם מלית מלטפת של קרם עשיר עם אפשרות להמיר לפרווה, מקשטים באבקת סוכר שתמתיק את הטעם ומקבלים את הקינוח האולטימטיבי ואז רק נותר להתענג בכל ביס.

מתכון באדיבות: אורטל תורג'מן ולין וידלקרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פחזניות מבצק מושלם (גם אקלר)

מצרכים 

140 גרם קמח (כוס חד פעמית לשתייה חמה)
3 ביצים

לגז
100 גרם חמאה/מחמאה
125 מ"ל חלב
125 מ"ל מים
1 כף סוכר
קורט מלח

אופן הכנה 

  • נביא לרתיחה על הגז את הרכיבים לגז
  • נוסיף 140 גרם קמח ונערבב עם כף עץ עד שנפרד מהדפנות ונמשיך עוד דקה לייבוש
  • נעביר לקערת המיקסר עם וו גיטרה, נקרר את התערובת ונוסיף 3 ביצים כל פעם אחת
  • נעביר לשק זילוף עם צנטר משונן ונאפה בתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך 30 דקות

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה צנטר השתמשת?
תשובה: צנטר 356, כמו בתמונה כאן.  

שאלה: באיזה כוס משתמשים?
תשובה:  כוס חד פעמית לשתייה קרה.

שאלה: כמה זה 125 מ"ל?
תשובה: 3/4 כוס חד פעמי קר.

שאלה: אפשר פרווה?
תשובה: כן במקום 125 מ"ל חלב שמים 125 מ"ל מים.

שאלה: מה הסוד שהן לא יצנחו מיד שיוצאות מהתנור?
תשובה: אחרי שמוכן טוב טוב לכבות את התנור ולפתוח פתח קטן (אני שמה כף עץ שיתפוס) ולהשאיר אותם להתקרר בפנים חצי שעה. בשום אופן לא לפתוח את התנור באמצע האפייה.

עוד מתכונים מבוקשים:

פחזניות מבצק מושלם (גם אקלר)
 
פחזניות מבצק מושלם (גם אקלר)

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *