עוגת הנס קפה שמביכה את כל השאר! קבלו מתכון עוגת נס קפה טעימה שמורכבת משכבות רבות של אושר. מבוססת על תחתית שוקולד בטעם נס ומעליו מילוי מלטף של קצפת ולבסוף ציפוי משגע ושוקולדי במיוחד. שילוב טעמים מאוד מצליח במראה מגרה ומהמם במיוחד לצד כוס קפה בבוקר.  

מתכון באדיבות: נורית רפולי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת נס קפה שוקולד שכבות

מצרכים 

6 ביצים
2 1/4 כוסות קמח
כוס ורבע מים פושרים עם 2 כפות נס קפה ו 2 כפות סוכר לערבב
חצי כוס שמן
כוס וחצי סוכר
3 כפות קקאו
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתיה
4 כפות שקולית
כף גדושה נס קפה
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות פודינג וניל
חצי חבילה שוקולד חלב


אופן הכנה 

  • נקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר
  • בקערה שניה נקציף את החלמונים עם הסוכר כ8 דקות ונוסיף בזרם דק את השמן, נמשיך לערבב
  • את הקמח האפיה, הסודה לשתיה, הסוכר וניל, הקקאו, הנס קפה, והשקולית נערבב בקערה ונשפוך לתוך עיסת החלמונים לבסוף נוסיף את תערובת החלבונים אל החלמונים ונאפה בחום בינוני
  • כשהעוגה מתקררת נחתוך אותה ל- 3 שכבות ניקח כוס עם מים ונס חמים ונרטיב אותה
  • ואז נקציף שמנת מתוקה אחת עם 2 כפות פודינג וניל וכף נס קפה חצי כוס חלב 
  • נקציף בקערה שניה להקציף עוד שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל וחצי כוס חלב ולצפות את עוגה
  • בסוף נמיס שוקולד חלב במיקרו ונשים מעל העוגה

שאלות ותשובות

שאלה: האם ניתן להמירה לפרווה?
תשובה: כן.
שאלה: מה הגודל של התבנית?
תשובה:  אפשר לעשות ב26 או מלבנית.


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. הכוס ורבע מים עם הנס קפה והסוכר שרשומים במצרכים זה להרטבת העוגה לאחר האפיה או שזה בנוסף?

    1. היי אודליה, זה אכן להרטבת העוגה אחרי שמתקררת, בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements