מתכון באדיבות: חני קונאשוילי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: סברינה עסיסית ומפנקת
הכנת הסברינה
***כוס מדידה חד פעמית חמה***
ל11 יחידות.
בקערה לערבב:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמן
מיכל וחצי יוגורט טבעי 3%
לערבב היטב ללא מיקסר.
להוסיף :
1 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
נערבב לאיחוד.
נשמן תבניות חד פעמיות
נשים עד לחצי גובה התבנית.
נאפה בחום 170 מעלות עד שמזהיב קלות.
נקרר מעט.
נוציא מהתבנית לשים בסיר עם הסירופ 10 שניות מצד אחד להפוך ושוב 10 שניות לסדר על צלחת הגשה.
נקרר היטב.
נחצה באמצע ונשים כפית קונפיטורת תות מעל
לזלף קרם לסות בחלק השני שוב לזלף קרם ולשים דובדבן מעל.
הכנת הסירופ והקרם
להכנת הסירופ:
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
חצי בקבוק רום
נביא לרתיחה ואז נצנן.
הסירופ צריך להיות קר והעוגה פושרת או קצת חמה.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
שאלות ותשובות
שאלה: באיזה יוגורט השתמשת?
תשובה: יוגורט רגיל 3% בלי טעמים.
שאלה: האם אפשר שמנת חמוצה או אשל? אין לי יוגורט.
תשובה: כן, עדיף שמנת.
שאלה: כמה זמן בתנור?
תשובה: תלוי בתנור. אך בערך 20 דקות.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: קינוח כוסות קינדר מושלם
- מתכון: נקניק שוקולד הכי טעים שיש
- מתכון: קינוח עוגיות אלפחורס
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
הי
באילו תבניות חד פעמיות להשתמש?
שרית
אפשר תבניות יעודיות כזו https://www.peamit4biz.co.il/sites/peamitbusiness/cache/w_600,h_400,mode_pad/20-100-0025.jpg
או תבניות מאפינס. בהצלחה!
לגבי הרום יש משהוא אחר שאפשר להסים במקום רום והאים אפשר לתת לילדים את הסברינה עם הרום ??
לא צריך להחליף, טעים מאוד גם בלי הרום. בהצלחה ובתיאבון!