|
במקום עוד ארוחת צהריים משעממת, הגיע הזמן ללכת על משהו איכותי יותר! קבלו מוקפץ בקר הכי מושלם שתרגישו כאילו אתם במסעדה. רצועות בקר סינטה עסיסיות ונהדרות שמקפיצים עם מגוון רחב של ירקות וצבעים מגרים שיהפכו את המנה למגרה ביותר. מנה איכותית שתמלא לכם את הבטן עם ריח שישגע לכם את האף.

 

מתכון באדיבות: מרי בסרן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מוקפץ בקר עם ירקות

מצרכים 

ללא בישול קודם, מקפיצים בוואק:
כרוב לבן
בצל
פטריות טריות
גזר
שעועית ירוקה קפואה
ברוקולי
תירס מקופסא
רצועות בקר סינטה
גמבה אדומה
רטבים:
סויה
סצואן
גבישי שום
מלח


אופן הכנה 

  • נקפיץ כל אחד בנפרד
  • נאחד ונוסיף רטבים ונערבב בעדינות מעט על אש קטנה כדי שיספגו הטעמים

שאלות ותשובות

שאלה: מטגנים עם הירקות או בנפרד?
תשובה: הכל בנפרד כי כל ירק יש לו זמן בישול אחר, לא לבשל ממש להקיפץ בוואק עם טיפה שמן.
שאלה: איזה בשר זה?
תשובה: סינטה חתוכות לרצועות דקות, אפשרי גם חזה עוף.
שאלה: איך קונים את הבשר? חתוך?
תשובה:  קונה סינטה פרוסה דק וחותכים לרצועות בבית.


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *