| | |

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

 בצק ממולא גבינות קל ומהיר מתאים למגוון מילויים, מלוחים ומתוקים, נסו עכשיו!
בהשראת: רותי פרג'
ציון 4.31 על ידי 33 דירוגים
מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

מאפה במילוי גבינה מבצק ספידי קל מאוד להכנה מ-5 מצרכים וללא התפחה כלל.

10 דק' עבודה בלבד ותקבלו בורקס טעים ברמות ומושלם לארוחת ערב או בוקר.

בצק ממולא גבינות קל ומהיר מתאים למגוון מילויים, מלוחים ומתוקים, נסו עכשיו!

ספר המתכונים של רותי פרג'

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה
צילום: רותי פרג'

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה

 בצק ממולא גבינות קל ומהיר מתאים למגוון מילויים, מלוחים ומתוקים, נסו עכשיו!
ציון 4.31 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: רותי פרג'

ציוד

כוס מידה: כוס חד פעמי שתייה חמה

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • ¾ כוס מים רותחים
  • ¾ כוס שמן

מלית הגבינה:

  • גבינה בולגרית (כמויות לפי איך שאוהבים)
  • גבינה לבנה (כמויות לפי איך שאוהבים)
  • גבינה צהובה (כמויות לפי איך שאוהבים)
  • שום כתוש (לפי הטעם)
  • זיתים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים וממלאים מכל מילוי שרוצים.
  • מורחים ביצה מעל, מפזרים שומשום (אפשר גם קצח או כל מה שאוהבים).
  • אופים בתנור על חום 180 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מאפה במילוי גבינה

את מרדדת, שמה מילוי ומגלגלת?
כן, כמו בתמונה כאן.
לא צריך שמרים?
לא.
הבצק צריך לנוח לתפוח או ישר להכין?
אין צורך למנוחה, עד שתכיני מלית הבצק יהיה מוכן.

 


הבמה כולה שלכם:
מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה
צילום: סתיו מצליח יעקב

"עשיתי היום…מתכון מעולה!!!!"
סתיו מצליח יעקב

מאפה במילוי גבינה ב 10 דקות הכנה
צילום: רותי פרג'

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רותי פרג׳

Similar Posts

13 Comments

    1. היי רחלי,
      נשמע שאין מספיק נוזלים, בפעם הבאה תוסיפי קצת מים בהדרגה עד שהוא נעשה גמיש ונוח לעבודה.
      בהצלחה 🙂

  1. מאד מאכזב, הבצק קשה, לא נוח לשימוש. קשה להצמיד את השוליים כך שהתוכן גולש החוצה. הבצק קשה לרידוד לא מתאים למוצר.

      1. היי מגי!
        הסוכר לא חובה.
        אפשרי בהחלט להמיר לקמח ללא גלוטן לאפייה.
        בהצלחה 🙂
        נ.ב. אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום!

      2. הכי טוב שיצא לי בחיים. מתכון פצצצה!! אין לי מושג איך להעלות פה תמונה אבל יצא חלומי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?