| | |

מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד קיט קט ענקית

מצרכים 

תבנית אינגלישקייק 10*26

800 גרם שוקולד חלב
קרם כרמל
ופלים מלבנים

אופן הכנה 

  • ראשית יש להדפיס לוגו של קיטקט להתאים את גודל הלוגו בהתאם לגודל התבנית
  • לאחר מכן להדביק את הלוגו על בריסטול עבה, לגזור מסביב ללוגו עד שמתקבלת כתובית שניתן להדביקה בתחתית התבנית , אצרף תמונה, לא לחשוש להדביק לתחתית ניתן להסיר את הכתובית בקלות ,
  • ועכשיו לכמויות : להמיס 800 גרם שוקולד חלב מטבעות פרויבל , רצוי לרכוש מחנות למוצרי אפיה כדי להמנע מפשיטת רגל ( במידה ותקנו את הכמות הזאת בסופר)
  • לשפוך את השוקולד המומס מעל הכתובית , השוקולד המומס צריך להיות בגובה של לפחות 2.5 ס״מ מעל הכתובית כדי לדמות מראה כמו של הקיט קט
  • לאחר מכן להכניס למקפיא לחצי שעה
  • לאחר מכן למרוח בנדיבות קרם כרמל ( גם אותו נרכוש בחנות למוצרי אפיה ) שכבה של 2 ס״מ בערך לשטח עם מרית
  • לאחר מכן להניח ופלים מלבנים לאורך התבנית , למרוח מעל השכבה הראשונה , שוקולד מומס ושוב להניח שכבה נוספת של וופלים , עד שמתקבלות שלוש שכבות של וופלים , מעל לשפוך את יתרת השוקולד המומס לשטח עם מרית להכניס למקפיא ללילה
  • בבוקר להפוך את התבנית מעל משטח מעט לדפוק על המשטח העליון התוצר אמור להשתחרר בקל

שאלות ותשובות

שאלה: אני הכנתי בעבר אבל היה קשה לחתוך כי השוקולד מבחוץ היה ממש קשה, גם אצלך זה ככה?
תשובה: יצא קשה בהתחלה אבל נתתי לו כמה דקות להתרכך.

שאלה: אפשר גם במקום קרם כרמל אפשר ריבת חלב או לוטוס?
תשובה: כן, אפשר הכל.   

 
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת שוקולד קיט קט

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *