| | |

מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד קיט קט ענקית

מצרכים 

תבנית אינגלישקייק 10*26

800 גרם שוקולד חלב
קרם כרמל
ופלים מלבנים

אופן הכנה 

  • ראשית יש להדפיס לוגו של קיטקט להתאים את גודל הלוגו בהתאם לגודל התבנית
  • לאחר מכן להדביק את הלוגו על בריסטול עבה, לגזור מסביב ללוגו עד שמתקבלת כתובית שניתן להדביקה בתחתית התבנית , אצרף תמונה, לא לחשוש להדביק לתחתית ניתן להסיר את הכתובית בקלות ,
  • ועכשיו לכמויות : להמיס 800 גרם שוקולד חלב מטבעות פרויבל , רצוי לרכוש מחנות למוצרי אפיה כדי להמנע מפשיטת רגל ( במידה ותקנו את הכמות הזאת בסופר)
  • לשפוך את השוקולד המומס מעל הכתובית , השוקולד המומס צריך להיות בגובה של לפחות 2.5 ס״מ מעל הכתובית כדי לדמות מראה כמו של הקיט קט
  • לאחר מכן להכניס למקפיא לחצי שעה
  • לאחר מכן למרוח בנדיבות קרם כרמל ( גם אותו נרכוש בחנות למוצרי אפיה ) שכבה של 2 ס״מ בערך לשטח עם מרית
  • לאחר מכן להניח ופלים מלבנים לאורך התבנית , למרוח מעל השכבה הראשונה , שוקולד מומס ושוב להניח שכבה נוספת של וופלים , עד שמתקבלות שלוש שכבות של וופלים , מעל לשפוך את יתרת השוקולד המומס לשטח עם מרית להכניס למקפיא ללילה
  • בבוקר להפוך את התבנית מעל משטח מעט לדפוק על המשטח העליון התוצר אמור להשתחרר בקל

שאלות ותשובות

שאלה: אני הכנתי בעבר אבל היה קשה לחתוך כי השוקולד מבחוץ היה ממש קשה, גם אצלך זה ככה?
תשובה: יצא קשה בהתחלה אבל נתתי לו כמה דקות להתרכך.

שאלה: אפשר גם במקום קרם כרמל אפשר ריבת חלב או לוטוס?
תשובה: כן, אפשר הכל.   

 
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת שוקולד קיט קט

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *