מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת שוקולד קיט קט ענקית
מצרכים
תבנית אינגלישקייק 10*26
800 גרם שוקולד חלב
קרם כרמל
ופלים מלבנים
אופן הכנה
- ראשית יש להדפיס לוגו של קיטקט להתאים את גודל הלוגו בהתאם לגודל התבנית
- לאחר מכן להדביק את הלוגו על בריסטול עבה, לגזור מסביב ללוגו עד שמתקבלת כתובית שניתן להדביקה בתחתית התבנית , אצרף תמונה, לא לחשוש להדביק לתחתית ניתן להסיר את הכתובית בקלות ,
- ועכשיו לכמויות : להמיס 800 גרם שוקולד חלב מטבעות פרויבל , רצוי לרכוש מחנות למוצרי אפיה כדי להמנע מפשיטת רגל ( במידה ותקנו את הכמות הזאת בסופר)
- לשפוך את השוקולד המומס מעל הכתובית , השוקולד המומס צריך להיות בגובה של לפחות 2.5 ס״מ מעל הכתובית כדי לדמות מראה כמו של הקיט קט
- לאחר מכן להכניס למקפיא לחצי שעה
- לאחר מכן למרוח בנדיבות קרם כרמל ( גם אותו נרכוש בחנות למוצרי אפיה ) שכבה של 2 ס״מ בערך לשטח עם מרית
- לאחר מכן להניח ופלים מלבנים לאורך התבנית , למרוח מעל השכבה הראשונה , שוקולד מומס ושוב להניח שכבה נוספת של וופלים , עד שמתקבלות שלוש שכבות של וופלים , מעל לשפוך את יתרת השוקולד המומס לשטח עם מרית להכניס למקפיא ללילה
- בבוקר להפוך את התבנית מעל משטח מעט לדפוק על המשטח העליון התוצר אמור להשתחרר בקל
שאלות ותשובות
שאלה: אני הכנתי בעבר אבל היה קשה לחתוך כי השוקולד מבחוץ היה ממש קשה, גם אצלך זה ככה?
תשובה: יצא קשה בהתחלה אבל נתתי לו כמה דקות להתרכך.
שאלה: אפשר גם במקום קרם כרמל אפשר ריבת חלב או לוטוס?
תשובה: כן, אפשר הכל.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: קינוח כוסות קינדר מושלם
- מתכון: נקניק שוקולד הכי טעים שיש
- מתכון: קינוח עוגיות אלפחורס
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!