| |
מתכון באדיבות: נורית יונה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה אפויה עננים

מצרכים 

7 ביצים
כוס סוכר
גרידת לימון
שני גביעי שמנת חמוצה
750 גרם גבינה לבנה
5 כפות קורנפלור


אופן הכנה 

  • להקציף 7 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
  • בקערה לערבב: חלמונים, גרידת לימון, שני גביעי שמנת חמוצה, 750 גרם גבינה לבנה ו 5 כפות קורנפלור
  • להוסיף קצף לבלילה בתנועות קיפול עדינות
  • לשמן תבנית, לצקת בלילה ולאפות רבע שעה בחום של 200 מעלות
  • להנמיך חום ל 170 מעלות ולאפות עוד 45 דקות
  • להשאיר את העוגה לעוד שעה בתנור כבוי
  • בהצלחה ובתיאבון!

 

שאלות ותשובות

שאלה: שני גביעי שמנת גדולים או קטנים?
תשובה: קטנים.

שאלה: נורית בעוגה זו יש צורך לשים תבנית עם מים מלמטה?
תשובה: אין צורך.

שאלה: איזה גודל תבנית?
תשובה: תבנית בגודל 24.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה אפויה


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. הכנתי את העוגה בדיוק כמו בהוראות, כשהוצאתי לאחר שעה הלמטה לא היה אפוי בכלל והכנסתי שוב על חום תחתון שיאפה, בסופו של דבר יצא ממש טעים! אני רוצה להכין שוב והפעם כמו שצריך- תוכנית התנור אמורה להיות על חום עליון תחתון או על טורבו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *