| |

עוגת שכבות נס קפה

ככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה!
בהשראת: לין וידל
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת שכבות נס קפה ואגוזים

עוגת שכבות – בדיוק כמו החיים, עוגה זו מורכבת מהמון שכבות, אבל הפעם הן בטעם נס קפה מפנק.

עוגת שכבות של נס קפה ואגוזים שיוצאת נימוחה, עדינה, ומנחמת.

מכינים משכבות של בצק חלומי שעושה רק טוב בפה,

עם מלית עננית ורכה של קציפת נס קפה עם אגוזים טחונים שמשדרגים את העוגה.

וככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה.

עוגת שכבות נס קפה ואגוזים
צילום: לין וידל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שכבות נס קפה ואגוזים

עוגת שכבות נס קפה

ככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: לין וידל

ציוד

תבנית חד פעמית - גודל: בינוני

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • ½ חבילת מרגרינה (100 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות מים פושרים
  • 3 חלמונים
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

לקציפה:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 כפות נס קפה

אופן ההכנה

  • נלוש את כל החומרים לבצק ולחלק ל - 3 חלקים.
  • נקציף את החומרים לקציפה ונוסיף בהדרגה את 2 כפות הנס קפה.
  • נקציף עד לקבלת קצף חום בהיר (מריח כמו גוגל מוגל).
  • נרדד על נייר אפייה חלק אחד של הבצק ונעביר לתבנית אפייה ונמרח את קציפת הנס קפה ולחזור עם 2 כדורי הבצק.
  • השכבה העליונה אמורה להיות קציפת נס קפה, אפשר להוסיף אגוזים טחונים בין השכבות , אבל לא לפזר למעלה אגוזים הם ישרפו מהר וישחירו, רק בין השכבות.
  • לאפות חצי שעה ב-180 מעלות או עד שמשחים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שכבות

אין צורך לחכות להתפחה? בכל זאת יש שמרים בבצק?
אכן אין צורך בתפיחה.
יש תחליף למרגרינה?
אפשר נטורינה קוקוס.
2 כפות שמרים ל3 כוסות קמח נראה לי הרבה ורק 3 כפות מים? נראה לי מעט מידי מים והמון שמרים האם אין טעות במתכון?
לא מאמי הבצק יוצר רך.
עוגת שכבות נס קפה ואגוזים
צילום: לין וידל

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מקור: Lin Vidal

 

Similar Posts

25 Comments

    1. היי הילה,
      כפי שמופיע במתכון – לאפות חצי שעה ב-180 מעלות או עד שמשחים.
      בהצלחה 🙂

  1. היי נשמע מעולה, חיפשתי הוראות לאפיה, למשל באיזה חום של התנור, וכמה זמן בערך. תודה על המתכון

    1. היי תמי,
      המתכון דורש 2 כפות שמרים ל-3 כוסות קמח (שהן 3/4 קילו). הכפות לא צריכות להיות גדושות.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אור,
      מתנצלים על חוסר המידע – אפייה של חצי שעה בחום של 180 מעלות (אבל רצוי לבדוק אחרי חצי שעה כי כל אחד והתנור שלו).
      בהצלחה 🙂

      1. לא הצלחתי להעביר את השכבה השנייה והשלישית על הרצף. השכבה התפרקה. מה לעשות?
        עוד דבר, האם הקצף למעלה לא נשרף באפייה?

      2. היי שרה,
        לא, אופים הכל בסוף אחרי שמסיימים להכין את שכבות העוגה.
        בהצלחה!

      1. היי נעמה,
        מתנצלים על חוסר המידע – לאפות חצי שעה ב-180 מעלות.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?