כללי

עוגת שכבות נס קפה ואגוזים

בדיוק כמו החיים, עוגה זו מורכבת מהמון שכבות, אבל הפעם הן בטעם נס קפה מפנק. עוגת שכבות של נס קפה ואגוזים שיוצאת נימוחה, עדינה, ומנחמת. מכינים משכבות של בצק חלומי שעושה רק טוב בפה עם מלית עננית ורכה של קציפת נס קפה עם אגוזים טחונים שמשדרגים את העוגה. וככה תקבלו את העוגה הכי מושלמת שתתחיל לכם את הבוקר בתענוג ואהבה.

מתכון באדיבות: לין וידל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שכבות נס קפה

מצרכים 

לבצק
3 כוסות קמח
חצי מרגרינה
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים
3 כפות מים פושרים
3 חלמונים
1 סוכר וניל

לקציפה בין השכבות
3 חלבונים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות נס קפה


אופן הכנה 

  • נלוש את כל החומרים לבצק ולחלק ל3 חלקים
  • נקציף את החומרים לקציפה ונוסיף בהדרגה את 2 כפות הנס קפה. נקציף עד לקבלת קצף חום בהיר (מריח כמו גוגל מוגל)
  • נרדד על נייר אפייה חלק אחד של הבצק ונעביר לתבנית אפייה ונמרח את קציפת הנס קפה ולחזור עם 2 כדורי הבצק
  • השכבה העליונה אמורה להיות קציפת נס קפה, אפשר להוסיף אגוזים טחונים בין השכבות , אבל לא לפזר למעלה אגוזים הם ישרפו מהר וישחירו, רק בין השכבות
  • נכניס לאפייה כחצי שעה, כשמתקררת העוגה לפזר אבקת סוכר.

 

שאלות ותשובות

שאלה: אין צורך לחכות להתפחה?בכל זאת יש שמרים בבצק
תשובה: אכן אין צורך בתפיחה.

שאלה: כמה בגרם זה חצי מרגרינה?
תשובה: 100 גרם.

שאלה: זה משנה גודל הביצים?
תשובה: השתמשתי ב M.

שאלה: איזה גודל התבנית?
תשובה: חד פעמי בינונית. 

שאלה: יש תחליף למרגרינה?
תשובה: אפשר נטורינה קוקוס.

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

תגובות 3

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker