| | | |

קרמשניט אישי מרשים וטעים

מתכון קל ומהיר במיוחד להכנת קרמשניט אישי שיטריף את כל הטועמים!
בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים

מאפה קרמשניט אישי שיפיל אתכם מהרגליים וישגע אתכם לאורך כל סוף השבוע! מתכון קל ומהיר להכנה עונג שאין לו תחרות!

כל מי שמכיר אותי יודע שעוגת קרמשניט זו העוגה שלי וכשגילית את המתכון הזה, פשוט יצאתי מדעתי והייתי חייבת להכין אותו מייד! ההבדל הגדול בין המאפה הזה לעוגה הוא שהבצק לא נשבר כשחותכים לפרוסות.

מתכון קל ומהיר, 4 פעולות וכלום זמן הכנה ותקבלו קרמשניט אישי מטריף שלא תוכלו להפסיק לאכול! קרם קטיפתי טעים במיוחד עם בצק עלים ואבקת סוכר ורק מבט אחד בתמונה יסביר את הכול!

ספר המתכונים של אורה ארגוב

קרמשניט אישי
צילום: אורה ארגוב

למה באמת כדאי לכם: קרמשניט אישי

  • מאפה קרמשניט אישי שחוסך את הדאגה בחיתוך עוגה בלי לשבור את הבצק!
  • הגשה אישית ומפנקת במיוחד, שתמיד כיף להגיש לאורחים לצד הקפה!
  • מאפה בצק עלים משגע במילוי קרם קטיפתי ומפנק וכל ביס חלומי!
  • מתכון קל, שמכינים במהירות שיא, ממש 4 פעולות ויש לכם מאפה משגע!

שורה תחתונה: מאפה קרמשניט בהגשה אישית שפשוט חייבים להכין כבר השבת ולהפתיע את כל המשפחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

קרמשניט אישי מרשים וטעים

מתכון קל ומהיר במיוחד להכנת קרמשניט אישי שיטריף את כל הטועמים!
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½1 קילו בצק עלים (מופשר)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה (500 מ"ל )
  • ½1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • 2 כוסות חלב (או כוס מים לפרווה)
  • 6 כפות סוכר
  • אבקת סוכר (50 גרם לפידור - לא חובה)

אופן ההכנה

  • להקציף לקרם קטיפתי את כול החומרים.
  • לקרוץ בעזרת קורצן את הבצק ונשים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • נכניס לתנור ונאפה בתנור על חום של 190 מעלות עד להזהבה.
  • לאחר האפייה נוציא ונצנן כ 5 דקות.
  • נפתח באמצע ונמלא מהקרם ולפדר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קרמשניט אישי
צילום: אורה ארגוב
קרמשניט אישי
צילום: אורה ארגוב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: אורה ארגוב

Similar Posts

2 Comments

  1. לא מספיק הבנתי את הוראות ההכנה, קורצים עיגול?
    ואז אחרי האפיה ממלאים ומקפלים?
    אם אפשר הסבר יותר מפורט…
    תודה!

    1. היי בתיה,
      נכון, קורצים עיגול בבצק, מניחים על התבנית המרופדת ואופים. מצננים 5 דקות, ואז מוסיפים מלית על כל עיגול בצק אפוי, מפדרים באבקת סוכר וזוללים 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?