עוגותללא גלוטןמתכונים לפסחעוגות וקינוחי קוקוסעוגות שוקולד

עוגת קרמבו כשרה לפסח

מתכון באדיבות: ליאת בששי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת קרמבו כשרה לפסח

להכנת הבסיס 

6 ביצים L להפריד.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר שמוסיפים בהדרגה.

לאחר שהקצף מוכן ויציב – להוסיף 1 פודינג בטעם שוקולד ולהקציף על מהירות איטית.

לאחר מכן להוסיף את החלמונים ושוב לערבב באיטיות.

לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל- 35 דקות בערך.

הכנת הקצפת וקרם השוקולד 

קצפת:
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל ( אני אוהבת להשתמש בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד)
2 סוכר וניל
2 כוסות חלב

קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
3 כפות חלב
2 כפות סוכר

אני מכניסה למיקרוגל ולשפוך מעל העוגה.

כמובן שאפשר להכין כל קרם שוקולד.
לדוגמא:
חצי קופסא שמנת מתוקה עם 150 גרם שוקולד.

שאלות ותשובות

שאלה: לקצפת כדי שתהיה פרווה ניתן לשים שמנת פרווה בלי תחליף לחלב? או שיש לשים גם מים?
תשובה: אני לא עושה אותה פרווה אז לא יודעת לענות לך  בדיוק את מוזמנת לנסות.

 

 

עוד מתכונים מבוקשים לפסח:

עוגת קרמבו כשרה לפסח

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker