מתכון באדיבות: ליאת בששי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת קרמבו כשרה לפסח
להכנת הבסיס
6 ביצים L להפריד.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר שמוסיפים בהדרגה.
לאחר שהקצף מוכן ויציב – להוסיף 1 פודינג בטעם שוקולד ולהקציף על מהירות איטית.
לאחר מכן להוסיף את החלמונים ושוב לערבב באיטיות.
לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל- 35 דקות בערך.
הכנת הקצפת וקרם השוקולד
קצפת:
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל ( אני אוהבת להשתמש בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד)
2 סוכר וניל
2 כוסות חלב
קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
3 כפות חלב
2 כפות סוכר
אני מכניסה למיקרוגל ולשפוך מעל העוגה.
כמובן שאפשר להכין כל קרם שוקולד.
לדוגמא:
חצי קופסא שמנת מתוקה עם 150 גרם שוקולד.
שאלות ותשובות
שאלה: לקצפת כדי שתהיה פרווה ניתן לשים שמנת פרווה בלי תחליף לחלב? או שיש לשים גם מים?
תשובה: אני לא עושה אותה פרווה אז לא יודעת לענות לך בדיוק את מוזמנת לנסות.
עוד מתכונים מבוקשים לפסח:
- מתכון: לחם כשר לפסח
- מתכון: עוגת שוקולד פרווה לפסח
- מתכון: עוגת תפוזים לפסח רכה ועסיסית
- מתכון: חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח
- מתכון: מאפים לפסח במילוי גבינה
- מתכון: לחם כשר לפסח פריך וחלומי
- מתכון: בלינצ’ס כשר לפסח במילוי כבד קצוץ
- מתכון: בלינצ’ס כשר לפסח
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!