| |

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

קבלו מתכון רולדת קפה כשרה לפסח וחגיגית במיוחד. רולדה עשירה באגוזים ובמילוי רך ומלטף של קצפת בטעם נס קפה ממכר
בהשראת: נירית טיירי
ציון 4.44 על ידי 95 דירוגים
רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

אין משהו יותר מתאים לזמן החג מעוגה טעימה שכל המשפחה תאהב!

אז קבלו מתכון רולדת קפה כשרה לפסח וחגיגית במיוחד.

רולדה עשירה באגוזים ובמילוי רך ומלטף של קצפת בטעם נס קפה ממכר,

מקשטים גם באגוזים טחונים למעלה (כי למה לא?),

וגם קצפת למראה מלכותי ויפייפה. לא יפסיקו לבקש עוד!

ספר המתכונים של נירית טיירי

 

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח
צילום: נירית טיירי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

קבלו מתכון רולדת קפה כשרה לפסח וחגיגית במיוחד. רולדה עשירה באגוזים ובמילוי רך ומלטף של קצפת בטעם נס קפה ממכר
ציון 4.44 על ידי 95 דירוגים
לדרג
באדיבות: נירית טיירי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה או כוס אונברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף שמן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזים טחונים (או חצי כוס קמח תופח של פסח וחצי כוס אגוזים טחונים)

למילוי

  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"F)
  • 1 כף נס קפה
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס חלב

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים ונקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
  • נוסיף לחלמונים כף שמן, וכף תמצית וניל איכותית. להקציף שיתפח קצת.
  • נוסיף כוס אגוזים טחונים ובתנועת קיפול נאחד בין הבלילות, לאט ובאיטיות שלא ייווצר גושים.
  • נשמן נייר אפיה על תבנית גדולה ונשפוך את הבלילה.
  • נאפה על 180° כ- 10 דקות ואז נוציא ונניח מגבת ונגלגל לצורת רולדה.

למילוי:

  • במיקסר נקציף - 2 שמנת מתוקה.
  • כף נס קפה להמיס עם טיפה מים רותחים ולהוסיף חצי כוס חלב.
  • נוסיף אינסטנט פודינג וניל ונקציף לקצפת יציבה.
  • נמרח על הרולדה בפנים ובחוץ
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: רולדת קפה ואגוזים

אפשר להחליף את הנס קפה במשהו אחר?

אפשר בלי.

שמים רק אגוזים או גם קמח תופח?

גם וגם.

איזה כוס משתמשים?

חד פעמי שתיה חמה.

לא הבנתי – איך מגלגלים?

אפשר לרשום ביוטיוב לראות איך מבצעים גלגול. כל הרולדות אותו דבר.

אפשר להחליף אגוזים טחונים בשקדים טחונים?

לדעתי כל עוד זה אותו מרקם שמחליף קמח זה אמור לצאת מעולה.

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח
צילום: נירית טיירי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: Nirit Tayri | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם!

Similar Posts

6 Comments

  1. שאלה- ראיתי סרטונים לגבי גלגול רולדות. בצק זה, משום מה, נדבק לי ונקרע, מדוע?

    1. היי אביה,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה. נשמח לנסות לעזור 🙂
      1. לגבי הסרטונים – האם מדובר ברולדות לפסח?
      2. לגבי הבצק – יכולות להיות לכך מספר סיבות. לרוב, זה מפני שהפרופורציות של המים והקמח לא נכונות. למשל, כשמשתמשים בכוסות בגדלים שונים ולא בכוס אחת לאורך כל המתכון, או כשמוסיפים את המים בבת אחת ולא בהדרגה. אם אלה לא נשמעות לך כמו הסיבות שהיו יכולות לגרום לבצק לצאת ככה, אז נשמח להציע לך 4 מתכונים נוספים לרולדות לפסח!
      מתכון של חופית אלמקייס
      מתכון של הילה ליברטי
      מתכון של רונית פרץ
      מתכון של נטשה כרנם
      בהצלחה וחג שמח 🙂

    1. חשוב לשמור על היחסים בין המצרכים השונים, אז ניתן להכין רולדה קטנה יותר עם שמנת אחת וחצי משאר המצרכים, בהצלחה!

  2. הכנתי את העוגה הערותיי: עדיף לערבב את החלמונים עם שמן ותמצית וניל ולהוסיף לחלבונים המוקצפים ורק בסוף להוסיף את האגוזים עם הקמח מצה. ערבבתי את האגוזים עם החלמונים ואז כאשר הוספתי את התערובת לחלבונים נשארו המון גושים ותוך ערבוב ללהפריד ביניהם הקצף נהרס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?