| |
עוגת הגבינה הכי מושלמת לחג הזה. עוגת גבינה לפסח יפה ומרהיבה כמו כלה בלבן, מכינים מתחתית טעימה של ביסקוויטים (בפסח משתמשים בעוגיות פסח), ומצפים בקצפת איכותית שמשדרגת את העוגה פי מאה. מתכון קל וברור לעוגת גבינה חגיגית שהכי משתלם להכין פסח זה, ואז פשוט לזלול ולהתענג.

 

מתכון באדיבות: דורית שריקר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה לפסח הכלה בלבן

מצרכים 

6 ביצים
3 גבינה לבנה 250 גרם
1 שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
3 סוכר וניל

אופן הכנה 

  • בקערה נקפיץ חלבונים עם 1/2 כוס סוכר
  • בקערה נוספת את יתר החומרים
  • נאחד תערובות ונאפה 10 דקות על חום 200 מעלות
  • נוריד ל-150 מעלות למשך 50 דקות נוספות.
  • למי שרוצה תחתית כמו בתמונה שמים פתי בר עם חמאה, בפסח כמובן בלי

שאלות ותשובות

שאלה: מה התבנית?
תשובה: התבנית זאת מספר 24 .  

שאלה: מה לגבי תבנית עם מים חמים בתנור?
תשובה: בלי תבנית עם מים.

שאלה: מה זה הקרם שמצפה את העוגה?
תשובה:  את הקרם הכנתי עם שתי שמנת מתוקה פודינג ונמל כוס חלב וכוס סוכר.

שאלה: אפשר להכין בלי הביסקוויטים (התחתית)?
תשובה:  כן אפשר.

שאלה:צריך להשאיר אותה בתנור בסוף האפייה ?
תשובה: כמו כל עוגת גבינה מכבים ומשאירים בתנור. משאירים כשעה. 

עוד מתכונים מבוקשים לפסח:

עוגת גבינה לפסח


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *