| | | | |

קציצות פרסה כשרות לפסח

מתכון קל ומהיר לקציצות פריכות ומפנקות שישדרגו לכם את החג פי מאה.
בהשראת: תילי טובה
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
מתכון קציצות פרסה

מה טוב יותר מקציצות פרסה? קציצות פרסה כשר לפסח!  קבלו מתכון לקציצות פרסה מהממות בשילוב בשר טחון והמון והמון ירק שמטגנים בשמן.

מתכון קל ומהיר לקציצות פריכות ומפנקות שישדרגו לכם את החג פי מאה, רק זהירות שלא ייטרפו לכם ישר מהמחבת!

ספר המתכונים של תילי טובה

מתכון קציצות פרסה
צילום: ורד נפתלי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון

מתכון קציצות פרסה

קציצות פרסה כשרות לפסח

מתכון קל ומהיר לקציצות פריכות ומפנקות שישדרגו לכם את החג פי מאה.
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: תילי טובה

ציוד

סיר בישול בינוני
מחבת לטיגון

המצרכים

  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • 3 פרסה (גדולים)
  • 1 גבעול סלרי ומעט עלים (אפשרי)

לפירה:

  • 2 תפוחי אדמה
  • 4 ביצים
  • ½ כוס קמח מצה
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • בהרט (מעט )
  • כוסברה (מעט )

אופן ההכנה

  • ניקח 3 פרסה גדולים (החלק הלבן) נקיים ושטופים, נפרוס ונכניס לסיר עם מים לבישול ארוך או חצי שעה בסיר לחץ.
  • נוסיף גבעול סלרי ומעט עלים - לא חובה.
  • נעביר למסננת - חשוב לתת לזה זמן להורדת הנוזלים כי יוצא המון מים. ניתן ללחוץ עם כוס מעל ולעזור בסחיטת הנוזלים.
  • נעשה פירה מהרכיבים לפירה, ניתן גם לעשות בלי בשר עבור הצמחוניים.
  • נערבב היטב ונעשה קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות פרסה

ניתן לשים בתנור במקום לטגן?
לא טעים, מניסיון.
מה זה פארסה סליחה על השאלה?
כרישה, לוף – כזה.
איפה קונים את המסחטה לפירה?
חנות גאדגטים.
לטגן עם פירורי לחם? וביצה?
אפשר.
למנה צמחונית, אפשר להכין אותה פשוט ללא הבשר?
בהחלט כן.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון קציצות פרסה
צילום: ורד נפתלי

"יצא מעולה טעים מאוד!"
ורד נפתלי


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: תילי טובה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?