בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות

בורמוליקוס לביבות טעים וקל להכנה.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות

פסח מסביב לפינה וזה כבר תירוץ להכין את הבורמוליקוס שכולם אוהבים.

בורמוליקוס משודרגים שמכינים מלביבות מצה מטוגנות עם ביצים ושילוב המון מיני סוגי גבינות אהובות.

בורמוליקוס שהכי כיף לזלול חמות ישר מהמחבת לצלחת, ניתן להכין לארוחת בוקר או ערב בפסח.

ספר המתכונים של שרה קורן

 

בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות
צילום : שרה קורן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות

בורמוליקוס לביבות מצה משודרגות

בורמוליקוס לביבות טעים וקל להכנה.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג

ציוד

1 קערה לערבוב
1 כוס: כוס מדידה 
1 מחבת

המצרכים

  • 5 יחידות מצות
  • 1/2 כוס מים
  • 3 יחידות ביצים
  • 1/2 גביע קוטג'
  • 1/2 גביע גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • את המצות נפורר ונכניס לקערה יחד עם 1/2 כוס מים. נערבב היטב ונניח ל-10 דקות.
  • נוסיף לקערה ביצים ונערבב היטב.
  • נוסיף גם גבינות, בצל ירוק ותבלינים ונערבב עד לאיחוד.
  • נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה, בעזרת כף ליצוק קציצות / לביבות למחבת ונטגן עד להזהבה משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?