Advertisements
| |

עוגת נפוליאון - מילפיי

קינוח מגרה וטעים מעולה לאירוח שמכינים בפשטות, לא תפסיקו לקצור מחמאות.
בהשראת: מרי קוגן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מילפיי מתכון
Advertisements

עוגת נפוליאון – קינוח מרשים כל אורח: מילפיי אישי משכבות של בצק עלים מתוק עם מלית רכה ומלטפת של קרם וניל,

מקשטים בנגיעות של פניני שוקולד ויוצא לכם עוגת נפוליאון – קינוח ישר מגלריה, שידוע גם בשמו האחר קרמשניט.

קינוח מגרה וטעים מעולה לאירוח שמכינים בפשטות, קינוח שלא תפסיקו לקצור עליה מחמאות.

ספר המתכונים של מרי קוגן

 

עוגת מילפיי
צילום: מרי קוגן

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

 

מילפיי מתכון

עוגת נפוליאון - מילפיי

קינוח מגרה וטעים מעולה לאירוח שמכינים בפשטות, לא תפסיקו לקצור מחמאות.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 3 מילפיי
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

מיקסר
שק זילוף
Advertisements

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים מתוק של מעדנות (1 קילו)
  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות סוכר
  • פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נפשיר בצק עלים מתוק של מעדנות 24 שעות במקרר.
  • נוציא את הבצק מהמקרר קודם העבודה עליו 10 דקות בחוץ.
  • נתחיל לחתוך למלבנים שווים את הבצק, בערך 12 מלבנים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לאפות כאשר על הבצק יש משטח ברזל שמונע מהבצק עלים להתרומם.
  • נוציא מהתנור ונניח בצד להתקררות.

לקרם וניל:

  • נקציף 500 מל שמנת מתוקה עם חבילת אינסטנט פודינג ו2 כפות סוכר.
  • נכניס לשק זילוף ונזלף מעל כל שכבה.
  • נפזר מעל פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה).
Advertisements

הערות וטיפים

להכניס למקרר כמובן!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת נפוליאון

איזה משטח ברזל אפשר לשים?
אני שמתי משטח ברזל מלבני שהוא חלק מתבנית נשלפת של פאי שהוא יחסית גדול. כזה.
במה אפשר להחליף את משטח הברזל?
אפשר לשים על הבצק עוד נייר אפיה ועליו תבנית שטוחה של תנור, רק צריך לעקוב אחרי האפייה שלא יצא לבן.
אפשר עם בצק עלים רגיל לא מתוק?
כן, ואפשר להוסיף סוכר כדי שיצא מתוק.
מה זה השיכבה החומה?
כל השכבות חומות, אני פשוט אופה את הבצק עם משטח ברזל הוא מעביר חום ישיר ככה שהבצק נאפה אחיד ומהר.
האם החומציות הרגילה חולפת? עם סוכר חום או לבן?
הייתי הולך על סוכר חום, לדעתי זה יותר מעניין, אולי בפעם הראשונה תנסה סוכר לבן.

 

עוגת מילפיי
צילום: מרי קוגן

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת נפוליאון מתכון מאת: Meri Kogan

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements