קינוחיםמתכונים מדהימיםמתכונים קלים

מילפיי אישי ב 20 דקות הכנה (קרמשניט)

קינוח מרשים כל אורח: מילפיי אישי משכבות של בצק עלים מתוק עם מלית רכה ומלטפת של קרם וניל, מקשטים בנגיעות של פניני שוקולד ויוצא לכם קינוח ישר מגלריה, שידוע גם בשמו האחר קרמשניט. קינוח מגרה וטעים מעולה לאירוח שמכינים בפשטות, לא תפסיקו לקצור מחמאות.
מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מילפיי אישי

מצרכים 

בצק עלים מתוק של מעדנות
500 מל שמנת מתוקה
חבילת אינסנט פודינג
2 כפות סוכר
פניני שוקולד ( להשיג בחנות לאפיה )


אופן הכנה 

  • נפשיר בצק עלים מתוק של מעדנות 24 שעות במקרר
  • לאחר מכן נוציא מהמקרר 10 דקות בחוץ , נתחיל לחתוך למלבנים שווים את הבצק, בערך 12 מלבנים
  • נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לאפות כאשר על הבצק יש משטח ברזל שמונע מהבצק עלים להתרומם
  • נוציא מהתנור וננניח בצד להתקררות .
  • נעבור לקרם וניל: נקציף 500 מל שמנת מתוקה עם חבילת אינסנט פודינג ו2 כפות סוכר. נכניס לשק זילוף ונזלף מעל כל שכבה
  • נפזר מעל פניני שוקולד ( להשיג בחנות לאפיה ) 
  • להכניס למקרר כמובן

שאלות ותשובות

שאלה: איזה משטח ברזל אפשר לשים?
תשובה: אני שמתי משטח ברזל מלבני שהוא חלק מתבנית נשלפת של פאי שהוא יחסית גדול. כזה

שאלה: מה הכמות שיוצאת?
תשובה: זה יוצא 3 מילפי אישיים כאלה שבתמונה.

שאלה: במה אפשר להחליף את משטח הברזל?
תשובה: אפשר לשים על הבצק עוד נייר אפיה ועליו תבנית שטוחה של תנור, רק צריך לעקוב אחרי האפייה שלא יצא לבן.

שאלה: אפשר עם בצק עלים רגיל לא מתוק?
תשובה: כן ואפשר להוסיף סוכר כדי שיצא מתוק.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

מילפיי אישי

 

 

מילפיי אישי

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close